MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN     
 
Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor ons de wijze waarop een onderneming in de maatschappij functioneert en tegelijkertijd rekening houdt met zowel het belang van maatschappij & milieu, alsook met dat van de onderneming, zijn medewerkers en de opdrachtgever.

In concreto betekent dit dat wij streven naar een bedrijfsvoering die toelaat dat er op zodanige wijze rekening gehouden wordt met wensen van opdrachtgevers dat het mogelijk blijft de onderneming op maatschappelijk verantwoorde wijze te kunnen laten functioneren. Uiteindelijk draait het om openheid, eerlijkheid en uitstekende prestaties.

Goede doelen
Vertaalbureau Alinea Lingua zet zich in voor een aantal vaste goede doelen met maatschappelijk belang.

Planet - ons milieu
Op milieugebied houden wij de financiële ruimte om duurzame goederen aan te schaffen en te kunnen investeren in middelen/werkwijzen om ook ons steentje bij te dragen aan een versobering van de belasting op energie- en milieugebied. Doordat wij bijvoorbeeld een groot aantal processen gedigitaliseerd hebben, hebben wij in de loop der jaren honderden kilo´s papier kunnen besparen. Tevens houden wij rekening met ons energieverbruik door overal gebruik te maken van energiezuinige apparatuur, verlichting met een laag energieverbruik en een goed geïsoleerd bedrijfspand. En zo kiezen onze werknemers die dichterbij wonen vaak gewoon voor de fiets in plaats van de auto. Zo kunnen wij onze ecologische footprint aanzienlijk verbeteren.

People - ons bedrijf en onze medewerkers
Een ander aspect van maatschappelijk verantwoord ondernemen is de omgang met en de ontwikkeling van medewerkers in het bedrijf. Alinea Lingua betracht ook hier openheid en eerlijkheid om te komen tot een optimale werksfeer die resulteert in navenante prestaties, evenals een brancheconform salaris. In een sfeer van respect en waardering, gekoppeld aan een werkwijze die voldoet aan de hoogste normering komen wij tot uitstekende eindproducten. Producten waarin steeds meer bedrijven en instanties hun vertrouwen uitspreken.

Profit - onze kwaliteit staat boven winstmarges
Ons vertaalbureau staat al meer dan 25 jaar voor kwaliteit. Daaraan zullen nooit en te nimmer concessies worden gedaan, om wat voor reden dan ook. Wij zijn ervan overtuigd dat onze klanten ook kwaliteit nastreven en daarom blindelings moeten kunnen vertrouwen op onze vertalingen. Die eigenschap heeft ons altijd kunnen onderscheiden op de vertaalmarkt. Wij zijn een ISO-gecertificeerd vertaalbureau en tevens DIN-EN-geregistreerd, wat onder andere inhoudt dat een academisch geschoolde vertaler uw vertaling zal verzorgen en wij ook een double-check laten uitvoeren door een revisor. Onze projectbegeleiders staan daarnaast altijd voor u klaar en denken met u mee.

Online offerte aanvragen Online offerte aanvragen
 


 
 

 
 
 
 
AANVULLENDE INFORMATIE
beëdigde vertalingen - vertaalbureau Alinea Lingua MVO - vertaalbureau Alinea Lingua Werkwijze - vertaalbureau Alinea Lingua

beëdigde vertalingen
Beëdigde vertalingen
Wij bieden u de optie om bij ons ondergebrachte vertalingen te laten beëdigen. Uiteraard wordt dit gedaan door een beëdigd vertaler, geregistreerd bij de rechtbank.

 
Lees verder Lees verder
 

maatschappelijk verantwoord ondernemenMaatschappelijk verantwoord ondernemen
MVO betekent voor ons de wijze waarop een onderneming in de maatschappij functioneert en tegelijkertijd rekening houdt met zowel het belang van maatschappij & milieu, alsook met dat van de onderneming, zijn medewerkers en de opdrachtgever.

   
Lees verder Lees verder
 

werkwijze
Werkwijze
Lees meer over het aanvragen van een vrijblijvende offerte en het traject van vertaling tot levering.


 
Lees verder Lees verder
 
     
     
     
 
 
 
DISCLAIMER & CONTACTGEGEVENS