CHEMISCHE VERTALINGEN       
       
 

Er komt heel wat bij kijken voordat bijvoorbeeld een geneesmiddel in een ander land op de markt gebracht kan worden. Wij kunnen, dankzij onze expertise, zowel de inhoudelijke als de juridische aspecten hiervan adequaat vertalen. Het vakgebied chemie is zo divers, dat we dit op kunnen splitsen in allerlei deelgebieden. Het voert te ver om hier een opsomming te geven, maar u begrijpt dat we voor cosmetica doorgaans een andere vertaler inzetten dan voor medicijnen.Academisch geschoolde chemische vertalers
Uitsluitend native-speakers
Double-check door revisor
ISO-gecertificeerd / DIN-EN-geregistreerdErvaring & kwaliteit


In de farmaceutische en petrochemische industrie wordt veel onderzoek gedaan. Voor diverse chemieconcerns verzorgen wij al jaren de vertalingen van deze processen.

NEN-EN-gecertificeerd vertaalbureau

Vertaalbureau Alinea Lingua levert professionele chemische vertalingen in en uit vrijwel alle talen. Het voordeel hiervan is dat bij een opdracht die meerdere talen omvat de regie in een hand blijft.

 

 

WIJ VERTALEN O.A.:

   
Material safety data sheets
Onderzoeksrapporten
Bijsluiters
Brochures
Testrapporten
Registratieprocedures
Persberichten
Etc.

Online offerte aanvragen Online offerte aanvragen


 

 
 
 
 
 
 
AANVULLENDE INFORMATIE
beëdigde vertalingen - vertaalbureau Alinea Lingua MVO - vertaalbureau Alinea Lingua Werkwijze - vertaalbureau Alinea Lingua

beëdigde vertalingen
Beëdigde vertalingen
Wij bieden u de optie om bij ons ondergebrachte vertalingen te laten beëdigen. Uiteraard wordt dit gedaan door een beëdigd vertaler, geregistreerd bij de rechtbank.

 
Lees verder Lees verder
 

maatschappelijk verantwoord ondernemenMaatschappelijk verantwoord ondernemen
MVO betekent voor ons de wijze waarop een onderneming in de maatschappij functioneert en tegelijkertijd rekening houdt met zowel het belang van maatschappij & milieu, alsook met dat van de onderneming, zijn medewerkers en de opdrachtgever.   
Lees verder Lees verder
 

werkwijze
Werkwijze
Lees meer over het aanvragen van een vrijblijvende offerte en het traject van vertaling tot levering.


 
Lees verder Lees verder
 
     
     
     
 
 
 
DISCLAIMER & CONTACTGEGEVENS