CONTACT     
 
E-mail:

Telefoon:

Adres:

info@alinea-lingua.nl

+ 31 (0)35 60 192 55

Parkstaete
Nieuweweg 109
3765 GC  SOEST


Uitsluitend native speaker vertalers

Wij werken louter met professionals, waarbij de vertalers geselecteerd zijn op hun kennis en vakgebied. Bovendien vertalen zij alleen naar hun moedertaal. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven en instellingen in binnen- en buitenland. Hierbij bevinden zich zowel kleine ondernemingen als multinationals.

ISO-gecertificeerd vertaalbureau
Door continue kwaliteit en know-how hebben we in de loop der jaren heel wat bedrijven aan ons weten te binden. Als gevolg van onze professionele en daardoor effectieve manier van werken kunnen wij een zeer hoge kwaliteitsstandaard handhaven, ook voor omvangrijke en gecompliceerde vertaalopdrachten, en met absolute geheimhouding. Wij werken conform de ISO 17100 norm voor vertaaldiensten.


Online offerte aanvragen Online offerte aanvragen
 


 
 

 
 
 
 
AANVULLENDE INFORMATIE
beëdigde vertalingen - vertaalbureau Alinea Lingua MVO - vertaalbureau Alinea Lingua Werkwijze - vertaalbureau Alinea Lingua

beëdigde vertalingen
Beëdigde vertalingen
Wij bieden u de optie om bij ons ondergebrachte vertalingen te laten beëdigen. Uiteraard wordt dit gedaan door een beëdigd vertaler, geregistreerd bij de rechtbank.

 
Lees verder Lees verder
 

maatschappelijk verantwoord ondernemenMaatschappelijk verantwoord ondernemen
MVO betekent voor ons de wijze waarop een onderneming in de maatschappij functioneert en tegelijkertijd rekening houdt met zowel het belang van maatschappij & milieu, alsook met dat van de onderneming, zijn medewerkers en de opdrachtgever.

   
Lees verder Lees verder
 

werkwijze
Werkwijze
Lees meer over het aanvragen van een vrijblijvende offerte en het traject van vertaling tot levering.


 
Lees verder Lees verder
 
     
     
     
 
 
 
DISCLAIMER & CONTACTGEGEVENS