JURIDISCHE VERTALINGEN       
       
 

Bij juridische vertalingen speelt de terminologie een niet te onderschatten rol. Niet juist gebruikte terminologie leidt vaak tot dure misverstanden en vertragingen in de procedures.Wij verzorgen professionele juridische vertalingen:
Academisch geschoolde juridische vertalers
Uitsluitend native-speakers
Double-check door revisor
ISO-gecertificeerd / DIN-EN-geregistreerdBeëdiging, apostille en legalisatie


Wij bieden u de optie om bij ons ondergebrachte juridische vertalingen te laten beëdigen en van een apostille of legalisatie te laten voorzien. Uiteraard wordt een beëdiging gedaan door een beëdigd juridisch vertaler, geregistreerd bij de rechtbank.

De reden voor beëdiging van documenten ligt in het feit dat officiële documenten buiten het land van herkomst niet automatisch rechtsgeldig zijn. Bij het beëdigen van het desbetreffende document wordt een officiële verklaring aan de vertaling en de brontekst gehecht. Deze verklaring bevestigt dat de vertaling een waarheidsgetrouwe weergave is van het origineel en geeft tevens aan bij welke rechtbank de beëdigd vertaler is geregistreerd.

NEN-EN-gecertificeerd vertaalbureau 

 

WIJ VERTALEN O.A.:

   
Contracten
Conclusies
Akten
Vonnissen
Dagvaardingen
Voorwaarden
Exploten
Volmachten
Arresten
Pleitnota's
Verzoekschriften
Algemene voorwaarden
Statuten

Online offerte aanvragen Online offerte aanvragen 
 
 
 
 
 
AANVULLENDE INFORMATIE
beëdigde vertalingen - vertaalbureau Alinea Lingua MVO - vertaalbureau Alinea Lingua Werkwijze - vertaalbureau Alinea Lingua

beëdigde vertalingen
Beëdigde vertalingen
Wij bieden u de optie om bij ons ondergebrachte vertalingen te laten beëdigen. Uiteraard wordt dit gedaan door een beëdigd vertaler, geregistreerd bij de rechtbank.

 
Lees verder Lees verder
 

maatschappelijk verantwoord ondernemenMaatschappelijk verantwoord ondernemen
MVO betekent voor ons de wijze waarop een onderneming in de maatschappij functioneert en tegelijkertijd rekening houdt met zowel het belang van maatschappij & milieu, alsook met dat van de onderneming, zijn medewerkers en de opdrachtgever.   
Lees verder Lees verder
 

werkwijze
Werkwijze
Lees meer over het aanvragen van een vrijblijvende offerte en het traject van vertaling tot levering.


 
Lees verder Lees verder
 
     
     
     
     
 
 
 
DISCLAIMER & CONTACTGEGEVENS