TALEN & TARIEVEN     
 

Informatie over onze tarieven


Wij proberen altijd de best mogelijke prijs voor u te bewerkstelligen. Voor uitgebreide informatie over onze tarieven en/of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via:

Telefoon: +31 (0)35 - 60 192 55
   
E-mail info@alinea-lingua.nl
   


Online offerte aanvragen Online offerte aanvragen
 


Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding


U zult bij ons niet de goedkoopste vertaling van Nederland krijgen, maar dankzij onze professionele en effectieve aanpak waarschijnlijk wel de goedkoopste vertaling gezien het kwaliteitsniveau. Laten we eerlijk zijn: u wilt toch ook geen vertaling waar van alles mis mee is, ook al is de prijs iets lager. Trouwens, als u een geregelde opdrachtgever bij ons wordt, komt u in aanmerking voor een kwantumkorting. De grootte van deze korting is afhankelijk van de hoeveelheid tekst die wij per jaar van u krijgen en wordt na afloop van elk kalenderjaar ter beschikking gesteld. En dat kan flink oplopen.

Korte levertijd


De levertijd wordt met u in gezamenlijk overleg bepaald en kan vaak heel kort zijn. Wij kunnen bij omvangrijke opdrachten met een snelle deadline, indien gewenst, meerdere vertalers tegelijk inzetten zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit. Een vertaler kan gemiddeld tweeduizend woorden per dag vertalen op het door ons vereiste hoge kwaliteitsniveau. Bent u enthousiast geraakt, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Alle talen en vakgebieden


Vertaalbureau Alinea Lingua bv levert vertalingen in en uit vrijwel alle talen en in de onder 'vakgebieden' genoemde vakgebieden. Om een hoge kwaliteit te handhaven beschikt vertaalbureau Alinea Lingua over een zorgvuldig geselecteerde reeks vertalers in binnen- en buitenland, die uiteraard native-speaker zijn, uitstekend vertalen en hun vakgebied inclusief terminologie up-to-date beheersen.

Kwaliteit & betrouwbaarheid
Vertaalbureau Alinea Lingua levert een kwaliteitsproduct. Zoals u op de pagina's bedrijfsinfo en werkwijze heeft kunnen lezen besteden wij meer dan gemiddelde aandacht aan uw vertaalopdracht. En terecht!
- Academisch geschoolde vertalers
- Altijd native-speakers
- Double-check door een revisor
- ISO-gecertificeerd / DIN-EN-geregistreerd
- Alle documenten worden vertrouwelijk behandeld

Wij houden de terminologie voor u bij
In overleg met de opdrachtgever kunnen wij de bij een bepaalde tekst behorende terminologie in onze databank opslaan zodat deze bij vervolgopdrachten gebruikt kan worden.

Altijd een double-check door een revisor
Elke vertaling ondergaat bovendien een double-check waarbij de nadruk ligt op juistheid, compleetheid en spelling. U kunt met ons altijd overleg plegen omtrent specifieke, afwijkende opdrachten. Als professioneel vertaalbureau hebben wij al menige uitdaging tot een goed einde gebracht. 


 
 

 
 
 
AANVULLENDE INFORMATIE
beëdigde vertalingen - vertaalbureau Alinea Lingua MVO - vertaalbureau Alinea Lingua Werkwijze - vertaalbureau Alinea Lingua

beëdigde vertalingen
Beëdigde vertalingen
Wij bieden u de optie om bij ons ondergebrachte vertalingen te laten beëdigen. Uiteraard wordt dit gedaan door een beëdigd vertaler, geregistreerd bij de rechtbank.

 
Lees verder Lees verder
 

maatschappelijk verantwoord ondernemenMaatschappelijk verantwoord ondernemen
MVO betekent voor ons de wijze waarop een onderneming in de maatschappij functioneert en tegelijkertijd rekening houdt met zowel het belang van maatschappij & milieu, alsook met dat van de onderneming, zijn medewerkers en de opdrachtgever.

   
Lees verder Lees verder
 

werkwijze
Werkwijze
Lees meer over het aanvragen van een vrijblijvende offerte en het traject van vertaling tot levering.


 
Lees verder Lees verder
 
     
     
 
 
DISCLAIMER & CONTACTGEGEVENS