VAKGEBIEDEN     
     
juridische vertalingen - vertaalbureau Alinea Lingua Medische vertaling - vertaalbureau Alinea Lingua Technische vertalingen - vertaalbureau Alinea Lingua


juridische vertalingen
Juridische vertalingen
De meer dan 25 jaar ervaring met het vertalen van juridische documenten spreekt voor zich. Onze juridisch gespecialiseerde vertalers zorgen voor een getrouwe en accurate vertaling - van dagvaardingen, aktes, vonnissen, pleitnota's en exploten tot contracten en algemene voorwaarden.

 
 
 

medische / farmaceutische vertalingenMedische & farmaceutische vertalingen
Vast vertaalbureau voor medische multinationals, jarenlange ervaring met de vertaling van o.a. SmPC's, PIL's, medische dossiers, testrapporten en vakliteratuur. Onze medisch gespecialiseerde vertalers kennen de juiste medische terminologie en verzorgen een heldere en accurate vertaling.


   
 


ICT- / technische vertalingenICT-/technische vertalingen
Heldere verwoording, inzicht in de werking van het product en kennis van technische terminologie kenmerkt onze technische vertalers - of het nu om productbeschrijvingen, handleidingen, veiligheidsvoorschriften of bouwbestekken gaat.


 
 
     
     
     
Chemische vertalingen - vertaalbureau Alinea Lingua Financiële vertalingen - vertaalbureau Alinea Lingua Commerciële vertalingen & media-vertalingen - vertaalbureau Alinea Lingua


chemische vertalingen
Chemische vertalingen
Van MSDS, onderzoeksrapporten en bijsluiters tot brochures, registratieprocedures en persberichten. De farmaceutische en chemische wereld kent geen geheimen voor onze vertalers. Consequent terminologiegebruik is daarin een must - wij leggen daarom het terminologiebestand gratis voor u aan. 


financiële vertalingen
Financiële vertalingen
Kennis van de financiële wereld en de gebruikelijke terminologie is van groot belang bij financiële vertalingen. Van jaarverslagen, fiscale adviezen, contracten, overname- en reorganisatierapporten tot brochureteksten, statuten, beleggingsplannen en nog veel meer. Onze financieel vertalers hebben de kennis en ervaring om een accurate vertaling voor u te verzorgen.

Korting jaarverslagen: bij aanlevering als Word-bestand.

 
 

media- & commerciële vertalingenMedia- en commerciële vertalingen
Of het nu gaat om persberichten, websiteteksten, promotiemateriaal of om productiehandboeken, voice-over of ondertiteling - onze commerciële vertalers staan voor u klaar. Naast een prettige schrijfstijl kunnen zij u helpen de communicatie te laten verlopen zoals u dat voor ogen heeft.
 
     
     
     
 
 
     
  AANVULLENDE INFORMATIE  
   
     
     
Maatschappelijk verantwoord ondernemen - vertaalbureau Alinea Lingua Blog - vertaalbureau Alinea Lingua Vacatures - vertaalbureau Alinea Lingua
 

maatschappelijk verantwoord ondernemenMaatschappelijk verantwoord ondernemen
MVO betekent voor ons de wijze waarop een onderneming in de maatschappij functioneert en tegelijkertijd rekening houdt met zowel het belang van maatschappij & milieu, alsook met dat van de onderneming, zijn medewerkers en de opdrachtgever.


 
Lees verder Lees verder

blog
Alinea Lingua is ISO-gecertificeerd!
Met trots kunnen wij u mededelen dat Alinea Lingua per 15 juni 2017 gecertificeerd is volgens de nieuwe ISO 17100-norm. De ISO 17100 is een internationale norm voor het kwaliteitsmanagementsysteem van bedrijven die vertaaldiensten leveren...


 

vacatures
Werken bij vertaalbureau Alinea Lingua?
Bekijk hier de actuele vacatures, de functievereisten en omschrijving van de functie zelf.

Huidige vacatures:
- In-house vertaler / revisor
- Projectbegeleider / revisor
- Freelance vertalers
 
     
     
 
 
 
 
DISCLAIMER & CONTACTGEGEVENS