BLOG  
 

ALINEA LINGUA IS VERHUISDMet trots informeren wij u dat Alinea Lingua zich dit najaar in een nieuw kantoorpand heeft gevestigd. Na 15 jaar op het bedrijventerrein ‘De Grachten’ werd het tijd voor een nieuwe omgeving. Nog altijd in Soest, 3,5 kilometer verderop om precies te zijn.

Vanaf 21 september 2018 zijn wij verhuisd naar de Nieuweweg 109 in kantoorgebouw ‘Parkstaete’. Met een mooie en professionele uitstraling past Parkstaete goed bij ons bedrijf. Ook logistiek gezien is het een vooruitgang: het trein- en busstation Soest-Zuid is vlakbij en bij het kantoorpand is er voldoende parkeergelegenheid.

Vanaf 24 september 2018 verzorgen wij met veel plezier vanuit deze plek onze vertaalwerkzaamheden.


Ons nieuwe adres:
Parkstaete
Nieuweweg 109
3765 GC Soest


Ons postadres blijft gelijk:
Postbus 540
3760 AM Soest
 ALINEA LINGUA IS ISO-GECERTIFICEERD!

 


Met trots kunnen wij u mededelen dat Alinea Lingua per 15 juni 2017 gecertificeerd is volgens de nieuwe ISO 17100-norm.

De ISO 17100 is een internationale norm voor het kwaliteitsmanagementsysteem van bedrijven die vertaaldiensten leveren. In deze norm wordt aangegeven aan welke specifieke eisen aanbieders van vertaaldiensten moeten voldoen met betrekking tot de inzet van mensen en middelen, kwaliteitszorg, managementsysteem, contractueel kader, projectmanagement en dienstverlening.

Het behalen van dit certificaat toont daarmee aan dat het vertaalproces op een beheerste manier wordt uitgevoerd en dat de kwaliteit van de dienst wordt gewaarborgd.

Opeenvolgende processtappen ( vertaling – check – revisie – review – proeflezen – verificatie en uitgave ) garanderen deze kwaliteit.

Daarnaast worden er eisen gesteld aan de competenties van de medewerkers en/of freelancers.
 
 
 

 
 
 
 
AANVULLENDE INFORMATIE
beëdigde vertalingen - vertaalbureau Alinea Lingua MVO - vertaalbureau Alinea Lingua Werkwijze - vertaalbureau Alinea Lingua

beëdigde vertalingen
Beëdigde vertalingen
Wij bieden u de optie om bij ons ondergebrachte vertalingen te laten beëdigen. Uiteraard wordt dit gedaan door een beëdigd vertaler, geregistreerd bij de rechtbank.

 
Lees verder Lees verder
 

maatschappelijk verantwoord ondernemenMaatschappelijk verantwoord ondernemen
MVO betekent voor ons de wijze waarop een onderneming in de maatschappij functioneert en tegelijkertijd rekening houdt met zowel het belang van maatschappij & milieu, alsook met dat van de onderneming, zijn medewerkers en de opdrachtgever.

   
Lees verder Lees verder
 

werkwijze
Werkwijze
Lees meer over het aanvragen van een vrijblijvende offerte en het traject van vertaling tot levering.


 
Lees verder Lees verder
 
     
     
     
 
 
 
DISCLAIMER & CONTACTGEGEVENS