Vertaling van uw
Algemene Voorwaarden

Offerte

ISO-gecertificeerd

Vertaalbureau
Alinea Lingua

Vertaalbureau Alinea Lingua is een ISO-gecertificeerd en DIN EN-geregistreerd vertaalbureau.

Academisch geschoold

Academisch geschoolde juridisch gespecialiseerde vertalers

Onze vertalers zijn juridisch gespecialiseerd, academisch geschoold en native speaker.

Spoed

Spoedvertaling

U heeft uw vertaling met spoed nodig? Wij kunnen u altijd met spoed uw vertaling leveren.

    

De specialist in het vertalen van Algemene Voorwaarden


Algemene Voorwaarden vertalen


Uw Algemene Voorwaarden zijn er om klanten duidelijk te maken welke rechten en plichten voor beide partijen gelden indien van een dienst gebruikgemaakt zal worden. Mede daarom is het belangrijk dat uw Algemene Voorwaarden door een ervaren juridische vertaler worden vertaald, die ook native speaker is. Dit resulteert namelijk in een exacte maar ook correcte vertaling waarbij alle details en nuances die het originele document bevat ook zijn meegenomen. Ons vertaalbureau heeft meer dan 25 jaar ervaring met het vertalen van Algemene Voorwaarden en is daarnaast ISO-gecertificeerd. Neem daarom geen risico en laat uw Algemene Voorwaarden vertalen door onze juridische vertalers.

Waarom vertaalbureau Alinea Lingua?


Vertaalbureau Alinea Lingua is een ISO 17100-gecertificeerd juridisch vertaalbureau, gespecialiseerd in het vertalen van Algemene Voorwaarden. Wij beschikken over gespecialiseerde juridische en beëdigde vertalers, die altijd academisch geschoold zijn en native speaker. Daarnaast ondergaan onze vertalingen ook een grondige double-check door een revisor in de omgekeerde taalvolgorde om te garanderen dat de vertaling niet alleen correct is, maar ook exact.


Offerte


Topkwaliteit
voor een scherpe prijs

 

ISO-gecertificeerd vertaalbureau

Vertaalbureau Alinea Lingua is een ISO-gecertificeerd en DIN EN-geregistreerd vertaalbureau. De vertaling van uw algemene voorwaarden voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Academisch geschoolde vertalers

Onze vertalers zijn juridisch gespecialiseerd, academisch geschoold en native speaker.

Double check inbegrepen

De vertaling van uw algemene voorwaarden wordt daarnaast ook nog eens door een ervaren revisor nagekeken - dat is nog eens kwaliteitsgarantie.

Spoedvertaling

U heeft uw vertaling van uw algemene voorwaarden met spoed nodig? Wij kunnen snel leveren voor dezelfde kosten als bij een normale levertijd.

Geheimhouding

Zowel onze vertalers als projectbegeleiders hebben een geheimhoudingsverklaring ondertekend.

Alle talencombinaties

Bij ons vertaalbureau zijn alle talencombinaties mogelijk voor de vertaling van uw algemene voorwaarden. Onze juridisch vertalers zijn daarnaast altijd native speaker.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor de vertaling van uw algemene voorwaarden