Vrijblijvende offerte
Wilt u grote bestanden versturen?

Maak dan gebruik van onze beveiligde WeTransfer-dropbox voor bestanden groter dan 15MB:

Dropbox WeTransfer

Contactinformatie

Adres

Parkstaete
Nieuweweg 109
3765 GC SOEST

Telefoon

+31 (0)35 - 60 192 55

E-mail

info@alinea-lingua.nl


Disclaimer

Alinea Lingua bv aanvaardt geen aansprakelijkheid en/of verantwoordelijkheid voor eventuele fouten in en een persoonlijke interpretatie van de tekst. Bezoekers van de website kunnen geen rechten ontlenen aan hierop weergegeven informatie.

Door gebruikmaking van ons contactformulier voor het aanvragen van een online offerte accepteert u dat wij ondanks het gebruik van beveiligingscertificaten op onze website geen 100% garantie kunnen afgeven met betrekking tot de veiligheid van het formulier, de door u verzonden gegevens en het/de door u bijgesloten document(en), en derhalve niet verantwoordelijk kunnen worden gesteld mochten uw gegevens onderschept worden door een andere partij, hetzij op illegale wijze.

Indien u documenten wilt meesturen verzoeken wij u bij vertrouwelijke documenten contact met ons op te nemen of bij grote documenten (>15MB) gebruik te maken van onze beveiligde WeTransfer dropbox.

Dropbox WeTransfer


In alle andere gevallen kunt u uiteraard voor verzending ook contact met ons opnemen, mocht u hierover vragen hebben.
Vertaalbureau Alinea Lingua bv garandeert een uiterst zorgvuldige omgang met de gegevens van bezoekers van deze website. Persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een beveiligde omgeving en nimmer aan derden ter beschikking gesteld.

Privacy & AVG

Algemene Voorwaarden