Vrijblijvende offerteVrijblijvende offerte

Via onderstaand formulier kunt u een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.
Alle gegevens worden via een beveiligde SSL-verbinding verzonden.
Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, helaas niet aan particulieren.
Document toevoegen (gelieve bundelen als .zip-bestand bij meerdere documenten)
Add More Attachments


Door op 'Verstuur' te klikken verklaart u op de hoogte te zijn en akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden & disclaimer

Lees hier onze Algemene Voorwaarden
Lees hier onze disclaimer en AVG-informatie


Contactinformatie


Adres

Parkstaete
Nieuweweg 109
3765 GC SOEST

Telefoon

+31 (0)35 - 60 192 55

E-mail

info@alinea-lingua.nl


Wilt u meer dan 15MB aan documenten sturen?

Indien u documenten wilt meesturen verzoeken wij u bij vertrouwelijke documenten contact met ons op te nemen of bij grote documenten (>15MB) gebruik te maken van onze beveiligde WeTransfer dropbox. In alle andere gevallen kunt u uiteraard voor verzending ook contact met ons opnemen, mocht u hierover vragen hebben.

Dropbox WeTransfer

Disclaimer

Alinea Lingua bv aanvaardt geen aansprakelijkheid en/of verantwoordelijkheid voor eventuele fouten in en een persoonlijke interpretatie van de tekst. Bezoekers van de website kunnen geen rechten ontlenen aan hierop weergegeven informatie.

Door gebruikmaking van ons contactformulier voor het aanvragen van een online offerte accepteert u dat wij ondanks het gebruik van beveiligingscertificaten op onze website geen 100% garantie kunnen afgeven met betrekking tot de veiligheid van het formulier, de door u verzonden gegevens en het/de door u bijgesloten document(en), en derhalve niet verantwoordelijk kunnen worden gesteld mochten uw gegevens onderschept worden door een andere partij, hetzij op illegale wijze.

Vertaalbureau Alinea Lingua bv garandeert een uiterst zorgvuldige omgang met de gegevens van bezoekers van deze website. Persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een beveiligde omgeving en nimmer aan derden ter beschikking gesteld.

Privacy & AVG

Algemene Voorwaarden