Chinese vertalingen

Vertaalbureau Alinea Lingua

Offerte

Delen  |  Delen op Facebook Delen op Linkedin Delen op Twitter


    

ISO-gecertificeerd

Vertaalbureau
Alinea Lingua

Vertaalbureau Alinea Lingua is een ISO-gecertificeerd en DIN EN-geregistreerd vertaalbureau.

Academisch geschoold

Academisch geschoolde en gespecialiseerde Chinese vertalers

Onze Chinese vertalers zijn gespecialiseerd in hun vakgebied, academisch geschoold en uiteraard native speaker. Van Mandarijn tot Kantonees, van traditioneel tot vereenvoudigd schrift.

Spoed

Spoedvertaling

U heeft uw vertaling met spoed nodig? Wij kunnen u altijd met spoed uw Chinese vertaling leveren.

Chinese vertalingen


De Chinese taal


Met maar liefst 1,2 miljard moedertaalsprekers is het Chinees de grootste taal in de wereld. De Chinese taal wordt weergegeven door middel van karakters, waarbij de karakters zowel vereenvoudigd als traditioneel kunnen worden geschreven. Het vereenvoudigde karakterschrift wordt daarbij veelal op het Chinese vasteland gebruikt, terwijl het traditionele karakterschrift meer in Hong Kong, Macau en Taiwan wordt toegepast. Het is dus altijd goed om vooraf te weten in welk deel van China de vertaling gebruikt wordt.

Waarom vertaalbureau Alinea Lingua?


Vertaalbureau Alinea Lingua is een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau, gespecialiseerd in Chinese vertalingen. Wij beschikken over gespecialiseerde Chinese vertalers, die altijd academisch geschoold zijn en native speaker. Daarnaast ondergaan onze vertalingen ook een grondige double-check door een revisor in de omgekeerde taalvolgorde om te garanderen dat de vertaling niet alleen correct is, maar ook exact. Ons bureau beschikt over Chinese vertalers op elk vakgebied, of het nu juridisch, technisch, commercieel, financieel, medisch, chemisch of farmaceutisch is.


Offerte


Topkwaliteit
voor een scherpe prijs

ISO-gecertificeerd en DIN EN-geregistreerd vertaalbureau Alinea Lingua.
Geen gestunt en geen kleine lettertjes bij ons, uitsluitend kwalitatief hoogwaardige vertalingen waar u van op aan kan.

ISO-gecertificeerd vertaalbureau

Vertaalbureau Alinea Lingua is een ISO-gecertificeerd en DIN EN-geregistreerd vertaalbureau. Uw Chinese vertaling voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Academisch geschoolde Chinese vertalers

Onze Chinese vertalers zijn gespecialiseerd in hun vakgebied, academisch geschoold en native speaker - van mandarijn tot kantonees, en van traditioneel tot vereenvoudigd schrift.

Double check inbegrepen

Uw Chinese vertaling wordt daarnaast ook nog eens door een ervaren revisor nagekeken - dat is nog eens kwaliteitsgarantie.

Spoedvertaling

U heeft uw Chinese vertaling met spoed nodig? Wij kunnen snel leveren voor dezelfde kosten als bij een normale levertijd.

Geheimhouding

Zowel onze vertalers als projectbegeleiders hebben een geheimhoudingsverklaring ondertekend.

Alle talencombinaties

Bij ons vertaalbureau zijn alle talencombinaties mogelijk voor uw vertalingen. Onze vertalers zijn daarnaast altijd native speaker.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor een Chinese vertaling