Vertalingen voor de
glastuinbouw

Offerte  Specialist in vertalingen voor de glastuinbouw


Of het nu gaat om contracten of overeenkomsten voor werknemers of seizoenarbeiders in de tuinbouw, (chemische) productbeschrijvingen, vacatures, algemene voorwaarden van uw bedrijf, technische (veiligheids)documenten, CAO- of arbeidsvoorwaarden, documentatie inzake bestrijdingsmiddelen of persberichten en brochures voor uw glastuinbouwbedrijf - onze gespecialiseerde vertalers zijn academisch geschoold, native speaker en hebben kennis van de terminologie van de glastuinbouwsector.
Daarnaast ondergaan onze vertalingen ook een grondige double-check door een revisor in de omgekeerde taalvolgorde om te garanderen dat de vertaling van uw documenten niet alleen correct is, maar ook exact. Tevens kunnen wij elke talencombinatie voor u verzorgen - u bent bij ons dus aan het juiste adres voor vertalingen voor de glastuinbouwsector.


ISO-gecertificeerd

Vertaalbureau
Alinea Lingua

Vertaalbureau Alinea Lingua is een ISO-gecertificeerd en DIN EN-geregistreerd vertaalbureau.

Academisch geschoold

Academisch geschoolde gespecialiseerde vertalers

Onze vertalers zijn gespecialiseerd in de vertaling van teksten voor de glastuinbouwsector, academisch geschoold en native speaker.

Beëdiging

Beëdigde vertaling

Wij verzorgen ook beëdigde vertalingen van (bijvoorbeeld juridische) documenten. Tevens kunnen wij de apostille voor u regelen bij de rechtbank indien gewenst.

Topkwaliteit
voor een scherpe prijs

 

ISO-gecertificeerd vertaalbureau

Vertaalbureau Alinea Lingua is een ISO-gecertificeerd en DIN EN-geregistreerd vertaalbureau. Onze vertalingen voor de glastuinbouw voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Academisch geschoolde vertalers

Onze vertalers zijn gespecialiseerd in vertalingen voor de glastuinbouwsector, academisch geschoold en zijn native speaker.

Double check inbegrepen

De vertaling van uw documenten wordt daarnaast ook nog eens door een ervaren revisor nagekeken - dat is nog eens kwaliteitsgarantie.

Spoedvertaling

U heeft uw vertaling met spoed nodig? Wij kunnen snel leveren voor dezelfde kosten als bij een normale levertijd.

Geheimhouding

Zowel onze vertalers als projectbegeleiders hebben een geheimhoudingsverklaring ondertekend.

Alle talencombinaties

Bij ons vertaalbureau zijn alle talencombinaties mogelijk voor de vertaling van documenten voor de glastuinbouw. Onze gespecialiseerde vertalers zijn daarnaast altijd native speaker.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor de vertaling van uw documenten