Vertaling van uw jaarverslag of jaarrekening

Offerte

ISO-gecertificeerd

Vertaalbureau
Alinea Lingua

Vertaalbureau Alinea Lingua is een ISO-gecertificeerd en DIN EN-geregistreerd vertaalbureau.

Academisch geschoold

Academisch geschoolde financieel gespecialiseerde vertalers

Onze vertalers zijn financieel gespecialiseerd en zijn daarnaast academisch geschoold en native speaker.

Korting

Korting op jaarverslag/jaarrekening

Heeft u uw jaarverslag of jaarrekening in Word beschikbaar voor ons? Dan kunnen wij u een aantrekkelijke korting bieden.

    

Specialist in het vertalen van jaarverslagen en jaarrekeningen


Jaarverslag of jaarrekening vertalen


Jaarverslagen en jaarrekeningen - Een jaarlijks terugkerend fenomeen waarmee u openheid van zaken geeft over verschillende aspecten van uw bedrijf. Het kan daarbij gewenst zijn om deze informatie aan een breder (buitenlands) publiek te kunnen voorleggen door middel van een vertaling in een andere taal. Bij het vertalen van een jaarverslag of jaarrekening komt echter veel kijken. Onze financieel gespecialiseerde vertalers zijn gespecialiseerd in het vertalen van jaarverslagen en jaarrekeningen, en zijn op de hoogte van de juiste terminologie.Korting op uw jaarverslag - mei/juni 2021


Indien u uw jaarverslag of jaarrekening als goed bewerkbaar Word-bestand aanlevert kunnen wij u in de maanden mei en juni 2021 een aantrekkelijke korting geven op de kosten.


Waarom vertaalbureau Alinea Lingua?


Vertaalbureau Alinea Lingua is een ISO 17100-gecertificeerd en DIN EN-geregistreerd vertaalbureau gespecialiseerd in de vertaling van jaarverslagen en jaarrekeningen. Wij beschikken over gespecialiseerde financiële vertalers, die altijd academisch geschoold en native speaker zijn.

Daarnaast ondergaan onze vertalingen ook een grondige double-check door een revisor in de omgekeerde taalvolgorde om te garanderen dat de vertaling van uw jaarverslag niet alleen correct is, maar ook exact. Tevens kunnen wij elke talencombinatie voor u verzorgen - u bent bij ons dus aan het juiste adres.

Offerte

Topkwaliteit
voor een scherpe prijs

ISO-gecertificeerd en DIN EN-geregistreerd vertaalbureau Alinea Lingua.
Geen gestunt en geen kleine lettertjes bij ons, uitsluitend kwalitatief hoogwaardige vertalingen waar u van op aan kan.

ISO-gecertificeerd vertaalbureau

Vertaalbureau Alinea Lingua is een ISO-gecertificeerd en DIN EN-geregistreerd vertaalbureau. De vertaling van uw jaarverslag of jaarrekening voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Academisch geschoolde financiële vertalers

Onze vertalers zijn gespecialiseerd in het vertalen van jaarrekeningen en jaarverslagen, en zijn academisch geschoold en native speaker.

Double check inbegrepen

De vertaling van uw jaarverslag of jaarrekening wordt daarnaast ook nog eens door een ervaren revisor nagekeken - dat is nog eens kwaliteitsgarantie.

Spoedvertaling

U heeft uw vertaling van uw jaarverslag of jaarrekening met spoed nodig? Wij kunnen snel leveren voor dezelfde kosten als bij een normale levertijd.

Geheimhouding

Zowel onze vertalers als projectbegeleiders hebben een geheimhoudingsverklaring ondertekend.

Alle talencombinaties

Bij ons vertaalbureau zijn alle talencombinaties mogelijk voor de vertaling van uw jaarverslag of jaarrekening. Onze vertalers zijn daarnaast altijd native speaker.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor de vertaling van uw jaarverslag of jaarrekening: