Software | Vertalingen

Vertaalbureau Alinea Lingua

Offerte aanvragen
Delen  |  Delen op Facebook Delen op Linkedin Delen op Twitter


    

ISO-gecertificeerd

Vertaalbureau
Alinea Lingua

Vertaalbureau Alinea Lingua is een ISO 17100-gecertificeerd en DIN EN-geregistreerd vertaalbureau met meer dan 25 jaar ervaring.

Academisch geschoolde

gespecialiseerde vertalers

Wij beschikken over vertalers die gespecialiseerd zijn in het vertalen van softwareteksten en in uw vakgebied. Onze vertalers zijn daarnaast altijd academisch geschoold en native speaker.

Aanlevering

Aanlevering softwareteksten

U kunt uw softwareteksten als XLIFF-bestand, .CSV, Word-document, Excel-document, HTML, notepad of in een andere vorm aanleveren. Overleg hierover is altijd mogelijk.

Softwarevertalingen


Wat kunnen wij u bieden?


Hoge kwaliteit en service tegen een scherp tarief - dat bieden wij u. Het vertalen van softwareteksten luistert nauw. Een vertaler moet kennis en ervaring hebben met het vertaling van software, waar in sommige gevallen gewoon softwarecodes en programmeertaal doorheen kan lopen. Daarnaast is het hebben van overzicht en inzicht belangrijk. Hoe en waar komen teksten te staan en wat is de samenhang. Alleen zo kun je voorkomen dat er plots 'bijzondere' vertalingen verschijnen in uw softwareprogramma die de plank volledig mis kunnen slaan. Het gebruikmaken van hedendaagse vertaalsoftware helpt onze vertalers dan ook om gestructureerd en logisch softwareteksten te vertalen.

Hoe kunt u de teksten aanleveren?


Vertaalburea Alinea Lingua is gespecialiseerd in de vertaling van software en kan dus in principe omgaan met elk gewenst format of bestandstype. U kunt uw teksten dus altijd aanleveren zoals het voor u (of de programmeur) het prettigst werkt. XLIFF, XML, HTML, Excel, Word of in Notepad? - U ontvangt de vertaling weer netjes van ons retour in dezelfde format.
Specifieke terminologie - wordt daar rekening mee gehouden?


Het antwoord daarop is: absoluut! Heeft u eigen termen waar wij rekening mee moeten houden? Uiteraard nemen wij deze termen graag mee in de vertaling voor u. Zodoende kan de vertaling naadloos aansluiten bij de gebruikte terminologie van uw organisatie of van uw klant.

Wat als ik aanpassingen of wijzigingen wil maken in de toekomst?


Software voor een organisatie blijft zich vaak ontwikkelen. De behoefte en wensen kunnen wijzigen, zo ook bepaalde onderdelen van een softwareprogramma. Door onze vertaalsoftware kunnen wij direct zien wat er is gewijzigd, maar ook wat hetzelfde gebleven is. Zo zorgen wij ervoor dat de kosten voor wijzigingen beheersbaar blijven.

Waarom is vertaalbureau Alinea Lingua een geschikte partner voor u?


Vertaalbureau Alinea Lingua is een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau, gespecialiseerd in de vertaling van software. Wij beschikken over gespecialiseerde vertalers in alle talencombinaties, die altijd academisch geschoold en native speaker zijn.

Daarnaast ondergaan onze vertalingen ook een grondige double-check door een ervaren revisor in de omgekeerde taalvolgorde om te garanderen dat de vertaling niet alleen correct is, maar ook exact. Ons bureau beschikt over vertalers op elk vakgebied, of het nu juridisch, technisch, commercieel, financieel, medisch, chemisch of farmaceutisch betreft. U kunt uw teksten aanleveren als XML, XLIFF, CSV, Excel, Word of in een ander format - overleg en afstemming hierover is altijd mogelijk.


vraag een vrijblijvende offerte aan

Topkwaliteit
voor een scherpe prijs

Vertaalbureau Alinea Lingua is ISO-gecertificeerd en DIN EN-geregistreerd.
Geen gestunt en geen kleine lettertjes bij ons, uitsluitend kwalitatief hoogwaardige vertalingen waar u van op aan kan.

ISO-gecertificeerd vertaalbureau

Vertaalbureau Alinea Lingua is een ISO-gecertificeerd en DIN EN-geregistreerd vertaalbureau. De vertaling van uw software voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Academisch geschoolde vertalers

Onze vertalers zijn gespecialiseerd in uw vakgebied, academisch geschoold en native speaker.

Double check inbegrepen

De vertaling van uw software wordt daarnaast ook nog eens door een ervaren revisor nagekeken - dat is nog eens kwaliteitsgarantie.

Spoedvertaling

U heeft uw vertaling van uw software met spoed nodig? Wij kunnen snel leveren voor dezelfde kosten als bij een normale levertijd.

Geheimhouding

Zowel onze vertalers als projectbegeleiders hebben een geheimhoudingsverklaring ondertekend.

Alle talencombinaties

Bij ons vertaalbureau zijn alle talencombinaties mogelijk voor de vertaling van uw software.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor de vertaling van uw software