Vertaling van uw
Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Offerte  Specialist in het vertalen van VOG's


U vraagt een visum aan, een werkvergunning of u bent van plan te emigreren? Of wellicht bent u aan het solliciteren op die prachtige functie in het buitenland? - In veel gevallen wordt dan door de betreffende instantie of organisatie een Verklaring Omtrent het Gedrag gevraagd om in te dienen.

Echter, in veel gevallen is deze VOG niet beschikbaar in de taal van het betreffende land waar u naartoe wil gaan. In dat geval is een (beëdigde) vertaling van uw VOG noodzakelijk voor de aanvraag van bijvoorbeeld uw visum, emigratie of sollicitatie. Onze juridisch gespecialiseerde vertalers zijn academisch geschoold, native speaker en zijn gespecialiseerd in het van het vertalen van verklaringen omtrent het gedrag.

Daarnaast ondergaat de vertaling van uw VOG ook een grondige double-check door een revisor in de omgekeerde taalvolgorde om te garanderen dat de vertaling van uw verklaring omtrent het gedrag niet alleen correct is, maar ook exact. Tevens kunnen wij elke talencombinatie voor u verzorgen - u bent bij ons dus aan het juiste adres.


ISO-gecertificeerd

Vertaalbureau
Alinea Lingua

Vertaalbureau Alinea Lingua is een ISO-gecertificeerd en DIN EN-geregistreerd vertaalbureau.

Academisch geschoold

Academisch geschoolde juridisch gespecialiseerde vertalers

Onze vertalers zijn juridisch gespecialiseerd en gespecialiseerd in de vertaling VOG's.

Beëdiging

Beëdigde vertaling

Wij verzorgen ook beëdigde vertalingen van uw verklaring omtrent het gedrag, inclusief apostille indien gewenst.

Topkwaliteit
voor een scherpe prijs

 

ISO-gecertificeerd vertaalbureau

Vertaalbureau Alinea Lingua is een ISO-gecertificeerd en DIN EN-geregistreerd vertaalbureau. De vertaling van uw VOG voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Academisch geschoolde vertalers

Onze vertalers zijn juridisch gespecialiseerd, academisch geschoold en native speaker.

Double check inbegrepen

De vertaling van uw verklaring omtrent het gedrag wordt daarnaast ook nog eens door een ervaren revisor nagekeken - dat is nog eens kwaliteitsgarantie.

Spoedvertaling

U heeft uw vertaling van uw VOG met spoed nodig? Wij kunnen snel leveren voor dezelfde kosten als bij een normale levertijd.

Geheimhouding

Zowel onze vertalers als projectbegeleiders hebben een geheimhoudingsverklaring ondertekend.

Alle talencombinaties

Bij ons vertaalbureau zijn alle talencombinaties mogelijk voor de vertaling van uw verklaring omtrent het gedrag. Onze juridisch vertalers zijn daarnaast altijd native speaker.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor de vertaling van uw verklaring omtrent het gedrag (VOG)