WEBSHOP | VERTALEN

Vertaalbureau Alinea Lingua

Offerte aanvragen
Delen  |  Delen op Facebook Delen op Linkedin Delen op Twitter


    

ISO-gecertificeerd

Vertaalbureau
Alinea Lingua

Vertaalbureau Alinea Lingua is een ISO 17100-gecertificeerd en DIN EN-geregistreerd vertaalbureau met meer dan 25 jaar ervaring.

Academisch geschoolde

gespecialiseerde vertalers

Wij beschikken over vertalers die gespecialiseerd zijn in het vertalen van webshops en ecommerce en in uw vakgebied. Onze vertalers zijn daarnaast altijd academisch geschoold en native speaker.

Aanlevering

Aanlevering webshopteksten

U kunt uw webshopteksten als XLIFF-bestand, .CSV, Word-document, Excel-document of in een andere vorm aanleveren. Overleg hierover is altijd mogelijk.

Webshopvertalingen


Wat kunnen wij u bieden?


Hoge kwaliteit en service tegen een scherp tarief - dat bieden wij u. Uw webshop moet tot de verbeelding van uw klanten spreken met een aankoop als doel, zo simpel is het. Vooral voor buitenlandse klanten is een correcte en prettig leesbare vertaling van uw webshop en producten daarom essentieel. Of het nu gaat om een webshop met een assortiment van duizend producten of slechts enkele, wij zorgen voor die pakkende vertaling. Vertaalbureau Alinea Lingua beschikt namelijk over academisch geschoolde webshopvertalers die native speaker zijn. Daardoor kunnen zij voor u een uitstekende vertaling van uw webshop maken, en dat merken uw (toekomstige) klanten!

Hoe kunt u de teksten aanleveren?


Vertaalburea Alinea Lingua is gespecialiseerd in de vertaling van webshops en kan dus omgaan met elk gewenst format of bestandstype. U kunt uw teksten dus altijd aanleveren zoals het voor u (of uw webmaster) het prettigst werkt. XLIFF, XML, HTML, Excel, Word of PDF? - U ontvangt de vertaling weer netjes van ons retour in dezelfde format.
SEO - wordt daar rekening mee gehouden?


Het antwoord daarop is: absoluut! Onze vertalers zijn op de hoogte van passende SEO-terminologie en -formuleringen die de inhoud van de tekst laten aansluiten bij een goede vindbaarheid online. Heeft u eigen termen waar wij rekening mee moeten houden? Uiteraard nemen wij deze termen graag mee in de vertaling voor u.

Wat als ik mijn producten wil veranderen in de toekomst, of de beschrijvingen ervan?


Een webshop en altijd exact hetzelfde assortiment is een combinatie die zeldzaam is. Sommige producten blijven lang in het assortiment, andere producten worden weer uitgebreid, en sommige producten verdwijnen snel uit het assortiment. Hoe gaan wij daar mee om? Wij werken met vertaalgeheugens en kunnen daarom precies zien wat u aangepast heeft als u de teksten toestuurt. Zo kunnen we de kosten voor u ook zo laag mogelijk houden!

Waarom is vertaalbureau Alinea Lingua een geschikte partner voor u?


Vertaalbureau Alinea Lingua is een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau, gespecialiseerd in de vertaling van webshops. Wij beschikken over gespecialiseerde vertalers in alle talencombinaties, die altijd academisch geschoold en native speaker zijn.

Daarnaast ondergaan onze vertalingen ook een grondige double-check door een ervaren revisor in de omgekeerde taalvolgorde om te garanderen dat de vertaling niet alleen correct is, maar ook exact. Ons bureau beschikt over vertalers op elk vakgebied, of het nu juridisch, technisch, commercieel, financieel, medisch, chemisch of farmaceutisch betreft. U kunt uw teksten aanleveren als XML, XLIFF, CSV, Excel, Word of in een ander format - overleg en afstemming hierover is altijd mogelijk.


vraag een vrijblijvende offerte aan

Topkwaliteit
voor een scherpe prijs

Vertaalbureau Alinea Lingua is ISO-gecertificeerd en DIN EN-geregistreerd.
Geen gestunt en geen kleine lettertjes bij ons, uitsluitend kwalitatief hoogwaardige vertalingen waar u van op aan kan.

ISO-gecertificeerd vertaalbureau

Vertaalbureau Alinea Lingua is een ISO-gecertificeerd en DIN EN-geregistreerd vertaalbureau. De vertaling van uw webshop voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Academisch geschoolde vertalers

Onze vertalers zijn gespecialiseerd in uw vakgebied, academisch geschoold en native speaker.

Double check inbegrepen

De vertaling van uw webshop wordt daarnaast ook nog eens door een ervaren revisor nagekeken - dat is nog eens kwaliteitsgarantie.

Spoedvertaling

U heeft uw vertaling van uw webshop met spoed nodig? Wij kunnen snel leveren voor dezelfde kosten als bij een normale levertijd.

Geheimhouding

Zowel onze vertalers als projectbegeleiders hebben een geheimhoudingsverklaring ondertekend.

Alle talencombinaties

Bij ons vertaalbureau zijn alle talencombinaties mogelijk voor de vertaling van uw webshop.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor de vertaling van uw webshop