Website vertalen

Vertaalbureau Alinea Lingua

Offerte aanvragen
Delen  |  Delen op Facebook Delen op Linkedin Delen op Twitter


    

ISO-gecertificeerd

Vertaalbureau
Alinea Lingua

Vertaalbureau Alinea Lingua is een ISO 17100-gecertificeerd en DIN EN-geregistreerd vertaalbureau met meer dan 25 jaar ervaring.

Academisch geschoolde

gespecialiseerde vertalers

Wij beschikken over vertalers die gespecialiseerd zijn in het vertalen van websites en websiteteksten en in uw vakgebied. Onze vertalers zijn daarnaast altijd academisch geschoold en native speaker.

Aanlevering

Aanlevering websiteteksten

U kunt uw websiteteksten als XLIFF-bestand, .CSV, Word-document, Excel-document of in een andere vorm aanleveren. Overleg hierover is altijd mogelijk.

Websitevertalingen


Wat kunnen wij u bieden?


Hoge kwaliteit en service tegen een scherp tarief - dat bieden wij u. Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf, zo simpel is het. Vooral voor buitenlandse klanten is een correcte en prettig leesbare vertaling van uw website daarom essentieel. Vertaalbureau Alinea Lingua beschikt over academisch geschoolde websitevertalers die native speaker zijn. Daardoor kunnen zij voor u een uitstekende vertaling van uw website maken, en dat merken uw (toekomstige) klanten!

Hoe kunt u de teksten aanleveren?


Vertaalburea Alinea Lingua is gespecialiseerd in de vertaling van websites en kan dus omgaan met elk gewenst format of bestandstype. U kunt uw teksten dus altijd aanleveren zoals het voor u (of uw webmaster) het prettigst werkt. XLIFF, XML, HTML, Excel, Word of PDF? - U ontvangt de vertaling weer netjes van ons retour in dezelfde format.
SEO - wordt daar rekening mee gehouden?


Het antwoord daarop is: absoluut! Onze vertalers zijn op de hoogte van passende SEO-terminologie en -formuleringen die de inhoud van de tekst laten aansluiten bij een goede vindbaarheid online. Heeft u eigen termen waar wij rekening mee moeten houden? Uiteraard nemen wij deze termen graag mee in de vertaling voor u.

Bestaande websitevertalingen laten reviseren, kan dat?


Wij zijn u daarbij graag van dienst zelfs. Stel, u heeft een brontekst die u graag herschreven zou willen hebben, of u heeft een vertaling die volgens u niet de klank en impact heeft zoals u dat in gedachten heeft. Onze vertalers kunnen deze teksten dan voor u reviseren en aanpassen naar de stijl die u voor ogen heeft. Wij kunnen daarbij vooraf een prijs afgeven zodat u ook exact weet waar u aan toe bent.

Waarom is vertaalbureau Alinea Lingua een geschikte partner voor u?


Vertaalbureau Alinea Lingua is een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau, gespecialiseerd in de vertaling van websites en websiteteksten. Wij beschikken over gespecialiseerde vertalers in alle talencombinaties, die altijd academisch geschoold en native speaker zijn.

Daarnaast ondergaan onze vertalingen ook een grondige double-check door een ervaren revisor in de omgekeerde taalvolgorde om te garanderen dat de vertaling niet alleen correct is, maar ook exact. Ons bureau beschikt over vertalers op elk vakgebied, of het nu juridisch, technisch, commercieel, financieel, medisch, chemisch of farmaceutisch betreft. U kunt uw teksten aanleveren als XML, XLIFF, CSV, Excel, Word of in een ander format - overleg en afstemming hierover is altijd mogelijk.


vraag een vrijblijvende offerte aan

Topkwaliteit
voor een scherpe prijs

Vertaalbureau Alinea Lingua is ISO-gecertificeerd en DIN EN-geregistreerd.
Geen gestunt en geen kleine lettertjes bij ons, uitsluitend kwalitatief hoogwaardige vertalingen waar u van op aan kan.

ISO-gecertificeerd vertaalbureau

Vertaalbureau Alinea Lingua is een ISO-gecertificeerd en DIN EN-geregistreerd vertaalbureau. De vertaling van uw website voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Academisch geschoolde vertalers

Onze vertalers zijn gespecialiseerd in uw vakgebied, academisch geschoold en native speaker.

Double check inbegrepen

De vertaling van uw website wordt daarnaast ook nog eens door een ervaren revisor nagekeken - dat is nog eens kwaliteitsgarantie.

Spoedvertaling

U heeft uw vertaling van uw website met spoed nodig? Wij kunnen snel leveren voor dezelfde kosten als bij een normale levertijd.

Geheimhouding

Zowel onze vertalers als projectbegeleiders hebben een geheimhoudingsverklaring ondertekend.

Alle talencombinaties

Bij ons vertaalbureau zijn alle talencombinaties mogelijk voor de vertaling van uw website.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor de vertaling van uw website of websiteteksten