Websites & Websiteteksten

professioneel vertaald

Offerte

  
Specialist in het vertalen van websitetekstenVertaalbureau Alinea Lingua is een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau, gespecialiseerd in de vertaling van websites en websiteteksten. Wij beschikken over gespecialiseerde vertalers in alle talencombinaties, die altijd academisch geschoold en native speaker zijn.

Daarnaast ondergaan onze vertalingen ook een grondige double-check door een ervaren revisor in de omgekeerde taalvolgorde om te garanderen dat de vertaling niet alleen correct is, maar ook exact. Ons bureau beschikt over vertalers op elk vakgebied, of het nu juridisch, technisch, commercieel, financieel, medisch, chemisch of farmaceutisch betreft. U kunt uw teksten aanleveren als XML, XLIFF, CSV, Excel, Word of in een ander format - overleg en afstemming hierover is altijd mogelijk.ISO-gecertificeerd

Vertaalbureau
Alinea Lingua

Vertaalbureau Alinea Lingua is een ISO-gecertificeerd en DIN EN-geregistreerd vertaalbureau en al meer dan 25 jaar het synoniem voor kwaliteit.

Academisch geschoolde

gespecialiseerde vertalers

Wij beschikken over vertalers die gespecialiseerd zijn in het vertalen van websiteteksten en in uw vakgebied. Onze vertalers zijn daarnaast altijd academisch geschoold en native speaker.

Aanlevering

Aanlevering websiteteksten

U kunt uw websiteteksten als XLIFF-bestand, .CSV, Word-document, Excel-document of in een andere vorm aanleveren. Overleg hierover is altijd mogelijk.

Topkwaliteit
voor een scherpe prijs

Vertaalbureau Alinea Lingua is ISO-gecertificeerd en DIN EN-geregistreerd.
Geen gestunt en geen kleine lettertjes bij ons, uitsluitend kwalitatief hoogwaardige vertalingen waar u van op aan kan.

ISO-gecertificeerd vertaalbureau

Vertaalbureau Alinea Lingua is een ISO-gecertificeerd en DIN EN-geregistreerd vertaalbureau. De vertaling van uw website voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Academisch geschoolde vertalers

Onze vertalers zijn gespecialiseerd in uw vakgebied, academisch geschoold en native speaker.

Double check inbegrepen

De vertaling van uw website wordt daarnaast ook nog eens door een ervaren revisor nagekeken - dat is nog eens kwaliteitsgarantie.

Spoedvertaling

U heeft uw vertaling van uw website met spoed nodig? Wij kunnen snel leveren voor dezelfde kosten als bij een normale levertijd.

Geheimhouding

Zowel onze vertalers als projectbegeleiders hebben een geheimhoudingsverklaring ondertekend.

Alle talencombinaties

Bij ons vertaalbureau zijn alle talencombinaties mogelijk voor de vertaling van uw website.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor de vertaling van uw website of websiteteksten