Aanbestedingen & tenders vertalenTender- en aanbestedingsdocumenten vertalen


Deel dit artikel  |  deel op facebook deel op linkedin deel op twitter

Geplaatst door: Alinea Lingua
Datum: 14 juli 2020

  • Aanbestedingen en tenders
Bij een tender of aanbesteding vindt een selectieprocedure plaats waarbij een opdrachtgever aan bedrijven vraagt een specifiek product of een specifieke dienst te leveren. De bedrijven die gevraagd worden of zich inschrijven leveren vervolgens een offerte aan, waarbij de opdrachtgever op basis van de ontvangen offertes beslist welk bedrijf de aanbesteding gegund zal worden. De aan te leveren informatie door bedrijven kan o.a. bestaan uit juridische, financiële of technische documenten, samen met een plan van aanpak.

  • Alle talen en vakgebieden
Een aanbesteding of tender van een overheidsinstantie of bedrijf kan vereisen dat de betreffende documenten worden aangeleverd in een vooraf aangegeven taal. U bent bij ons dan aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreide selectie aan native speaker vertalers waardoor wij u bij elke talencombinatie van dienst kunnen zijn. Per talencombinatie beschikken wij ook over vertalers met verschillende vakgebieden als specialisme (bijv. juridisch, financieel, medisch, commercieel, technisch, chemisch, ICT etc.). Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor beëdigde vertalingen, al dan niet voorzien van een apostille van de Rechtbank.

  • Snelle levering, scherpe tarieven
Bij aanbestedingen en tenders is er vrijwel altijd sprake van een deadline voor het indienen van de informatie. De beperkte tijd kan ertoe leiden dat er snel geschakeld moet worden bij de vertaling op het moment dat de documenten gereed zijn. Wij kunnen op zeer korte termijn leveren, en tegen een scherp tarief. Tevens kunt u bij ons tijd reserveren zodat een vertaler direct aan de slag kan zodra de documenten gereed zijn voor vertaling.

  • Waarom vertaalbureau Alinea Lingua?
    

Vertaalbureau Alinea Lingua is een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau, gespecialiseerd in vertalingen van tender- en aanbestedingsdocumenten. Ons bureau levert al meer dan 25 jaar vertalingen van de hoogste kwaliteit tegen een scherp tarief.

Wij beschikken over gespecialiseerde vertalers, die altijd academisch geschoold zijn en native speaker. Daarnaast ondergaan onze vertalingen ook een grondige double-check door een revisor in de omgekeerde taalvolgorde om te garanderen dat de vertaling niet alleen correct is, maar ook exact. Uiteraard leveren wij ook gecertificeerde/beëdigde vertalingen, eventueel met apostille indien gewenst.

Mocht u een vrijblijvende offerte willen aanvragen of met ons willen overleggen, dan kan dat altijd. Wij zijn telefonisch te bereiken op 035-6019255 of per e-mail via info@alinea-lingua.nl.

Onze projectbeheerders zijn u graag van dienst.


Deel dit artikel  |  deel op facebook deel op linkedin deel op twitter


  • Heeft u interesse in onze vertaaldiensten?
    Vraag dan gelijk een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Offerte aanvragen