Over ons

Achtergrond & kernwaarden

Image

Achtergrond

Vertaalbureau Alinea Lingua is een internationaal werkend vertaalbureau dat aan het begin van de jaren negentig is opgericht. Ons team bestaat uit projectbegeleiders, interne en externe vertalers en revisoren, die in onderlinge samenwerking een kwaliteitsproduct leveren.

Door continue kwaliteit en know-how hebben we in de loop der jaren veel bedrijven aan ons weten te binden - van eenmanszaak tot multinational. Als gevolg van onze professionele en daardoor effectieve manier van werken kunnen wij een zeer hoge kwaliteitsstandaard handhaven, ook voor omvangrijke en gecompliceerde vertaalopdrachten en met absolute geheimhouding. Wij werken conform de ISO 17100-norm voor vertaaldiensten en zijn uiteraard zowel ISO-gecertificeerd als DIN EN-geregistreerd.


IS0-gecertificeerd vertaalbureau    25 jaar ervaring vertaalbureau    DIN-EN-geregistreerd vertaalbureau

Image

Kernwaarden

Kwaliteit, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid - wij werken al meer dan 25 jaar volgens deze drie kernwaarden. Onze klanten verwachten net als u vertalingen van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs, een vertaalbureau dat meedenkt en waar u altijd terecht kunt met uw aanvragen - welk vakgebied of welke talencombinatie dan ook.

De kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen wij door uitsluitend te werken met ervaren vertalers die academisch geschoold en native speaker zijn. De vertaling wordt daarna ook altijd nog nagelopen door een ervaren revisor in de omgekeerde taalvolgorde, de zogenaamde double-check. Op die manier weten wij zeker dat de vertaling niet alleen correct is, maar ook exact en met dezelfde betekenis en toon als de brontekst. Bij ons geen gestunt of kleine lettertjes, gewoon degelijke vertalingen van de hoogste kwaliteit.Topkwaliteit voor een scherpe prijs

U neemt uw vakgebied serieus, net als wij. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid en hebben in de afgelopen 25 jaar een grote internationale klantenkring opgebouwd van bedrijven die op zoek zijn naar vertalingen van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Geen gestunt en geen kleine lettertjes bij ons, gewoon altijd degelijk en betrouwbaar vertaalwerk.

  • ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau
  • Academisch geschoolde gespecialiseerde vertalers
  • Double-check door revisor inbegrepen
  • Beëdigde vertalingen inclusief apostille

Offerte aanvragen