Onze
KernwaardenVertaalbureau Alinea Lingua
Synoniem voor kwaliteit


Deel deze pagina  |  deel op facebook deel op linkedin deel op twitter

 • Al 30 jaar het synoniem voor kwaliteit
Passie voor taal, in combinatie met een betrouwbare en prettige dienstverlening. Vertaalbureau Alinea Lingua is een internationaal werkend vertaalbureau dat aan het begin van de jaren negentig is opgericht. Inmiddels zijn wij al 30 jaar verder en bestaat ons team uit verschillende projectbegeleiders, revisoren, en natuurlijk zowel interne als externe vertalers.

Ons vertaalnetwerk dat in de loop der jaren zorgvuldig is opgebouwd is zeer groot. Hierdoor zijn we in staat om vertalingen in verschillende vakgebieden te leveren, en ook nog eens in praktisch alle talencombinaties. Kwaliteit staat daarbij altijd voorop, vandaar dat wij dit ook (naast het leveren van uitstekende vertalingen) tastbaar maken in de vorm van een ISO-certificering.

 • ISO 17100-gecertificeerd en DIN-EN-ISO-geregistreerd

Vertaalbureau Alinea Lingua is ISO 17100-gecertificeerd en DIN-EN-ISO-geregistreerd. Onze werkwijze voldoet daarbij aan de hoogste eisen die aan de vertaalbranche gesteld kunnen worden. En die werkwijze is de reden dat we in de loop der jaren zoveel bedrijven en organisaties hebben mogen binden - van kleine ondernemingen tot multinationals en overheidsinstanties.

IS0-gecertificeerd vertaalbureau    30 jaar ervaring vertaalbureau    DIN-EN-geregistreerd vertaalbureauOnze kernwaarden

 • Wat zijn de kernwaarden van Alinea Lingua?
Simpel: Kwaliteit, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid - wij werken al 30 jaar volgens deze drie kernwaarden. Onze klanten verwachten vertalingen van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. Een vertaalbureau dat meedenkt, en waar u altijd terecht kunt met uw aanvragen. Bij ons geen gestunt of kleine lettertjes, gewoon degelijke vertalingen van de hoogste kwaliteit.

 • Hoe vertalen deze kernwaarden zich dan?
Kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen wij door uitsluitend te werken met ervaren vertalers die academisch geschoold en native speaker zijn. De vertaling wordt daarnaast ook altijd nog uitgebreid nagelopen door een ervaren revisor in de omgekeerde taalvolgorde, de zogenoemde double-check. Op die manier weten wij zeker dat de vertaling niet alleen correct is, maar ook exact en met dezelfde betekenis en toon als de brontekst. En klantvriendelijkheid? Daar mag u over oordelen!

Waarom vertaalbureau Alinea Lingua?

    

Vertaalbureau Alinea Lingua is een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau. Ons bureau levert al 30 jaar vertalingen van de allerhoogste kwaliteit tegen een scherp tarief.

Wij beschikken over gespecialiseerde vertalers, die altijd academisch geschoold zijn en native speaker. Daarnaast ondergaan onze vertalingen ook een grondige double-check door een revisor in de omgekeerde taalvolgorde om te garanderen dat de vertaling niet alleen correct is, maar ook exact.

Mocht u een vrijblijvende offerte willen aanvragen of met ons willen overleggen, dan kan dat altijd. Wij zijn telefonisch te bereiken op 035-6019255 of per e-mail via info@alinea-lingua.nl.

Onze projectbeheerders zijn u graag van dienst.


Deel deze pagina  |  deel op facebook deel op linkedin deel op twitter

 • Heeft u interesse in onze vertaaldiensten?
  Vraag dan gelijk een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Offerte aanvragen

Topkwaliteit voor een scherpe prijs

U neemt uw vakgebied serieus, net als wij. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid en hebben in de afgelopen 25 jaar een grote internationale klantenkring opgebouwd van bedrijven die op zoek zijn naar vertalingen van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Geen gestunt en geen kleine lettertjes bij ons, gewoon altijd degelijk en betrouwbaar vertaalwerk.

 • ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau
 • Academisch geschoolde gespecialiseerde vertalers
 • Double-check door revisor inbegrepen
 • Beëdigde vertalingen inclusief apostille

Offerte aanvragen