Alinea Lingua
Blog

Image

Vernieuwde website

Alinea Lingua - oktober 2018

Vertaalbureau Alinea Lingua heeft een vernieuwde website. Wij hopen u als (potentiële) klant beter te bereiken en duidelijk over te kunnen brengen wat wij u als vertaalbureau kunnen bieden. Al meer dan 25 jaar voorzien wij een grote verscheidenheid aan bedrijven in binnen- en buitenland van onze vertalingen van hoge kwaliteit.

Image

Alinea Lingua is verhuisd

Alinea Lingua - 21 september 2018

Met trots informeren wij u dat Alinea Lingua zich dit najaar in een nieuw kantoorpand heeft gevestigd. Na 15 jaar op het bedrijventerrein ‘De Grachten’ werd het tijd voor een nieuwe omgeving. Nog altijd in Soest, 3,5 kilometer verderop om precies te zijn. Vanaf 21 september 2018 zijn wij verhuisd naar de Nieuweweg 109 in kantoorgebouw ‘Parkstaete’. Met een mooie en professionele uitstraling past Parkstaete goed bij ons bedrijf. Ook logistiek gezien is het een vooruitgang: het trein- en busstation Soest-Zuid is vlakbij en bij het kantoorpand is er voldoende parkeergelegenheid. Vanaf 24 september 2018 verzorgen wij met veel plezier vanuit deze plek onze vertaalwerkzaamheden.

Image

Vertaalbureau Alinea Lingua is ISO 17100-gecertificeerd

Alinea Lingua - juni 2018

Met trots kunnen wij u mededelen dat Alinea Lingua per 15 juni 2017 gecertificeerd is volgens de nieuwe ISO 17100-norm. De ISO 17100 is een internationale norm voor het kwaliteitsmanagementsysteem van bedrijven die vertaaldiensten leveren. In deze norm wordt aangegeven aan welke specifieke eisen aanbieders van vertaaldiensten moeten voldoen met betrekking tot de inzet van mensen en middelen, kwaliteitszorg, managementsysteem, contractueel kader, projectmanagement en dienstverlening. Het behalen van dit certificaat toont daarmee aan dat het vertaalproces op een beheerste manier wordt uitgevoerd en dat de kwaliteit van de dienst wordt gewaarborgd. Opeenvolgende processtappen ( vertaling – check – revisie – review – proeflezen – verificatie en uitgave ) garanderen deze kwaliteit. Daarnaast worden er eisen gesteld aan de competenties van de medewerkers en/of freelancers.