Alinea Lingua
Vacatures

Image

Freelance vertalers

Alinea Lingua

Vertaalbureau Alinea Lingua werkt met professionele freelance vertalers die in binnen- of buitenland wonen. Al onze vertalers hebben een academische (ver)taalopleiding afgerond en zijn gespecialiseerd in een of meerdere vakgebieden. Zo kunnen wij altijd een specialist voor een vertaalopdracht inzetten.


Onze freelance vertalers worden geselecteerd op basis van hun specialisme, maar vanzelfsprekend ook op de talenkennis. De doeltaal – dat wil zeggen de taal waarin wordt vertaald – dient te allen tijde de moedertaal van de vertaler te zijn. Op die manier wordt de kwaliteit volgens de eisen van de ISO-norm 17100 gewaarborgd.


Wij zijn altijd op zoek naar goede, ervaren en academisch geschoolde freelance vertalers om ons bestand uit te breiden. Om aan ons vertalersbestand toegevoegd te kunnen worden, dien je aan een aantal criteria te voldoen.


Ben jij:
gespecialiseerd in een bepaald vakgebied (of meerdere vakgebieden) zoals automotive, biochemisch, commercieel, cosmetica, financieel, HR, ICT, juridisch, marketing, medisch, mode, technisch, toeristisch, tuinbouw, voeding;
native speaker van de doeltaal;
academisch geschoold, dat wil zeggen een universitaire (ver)taalopleiding of andere relevante opleiding(en) op hbo-niveau afgerond;
minimaal 2 jaar actief als freelance vertaler, dan zijn we op zoek naar jou.


We ontvangen graag je gegevens om contact op te kunnen nemen.


Procedure:
Momenteel zijn wij voornamelijk op zoek naar:
- vertalers Nederlands – Duits
- vertalers Duits – Nederlands
- vertalers Nederlands - Frans
- vertalers Frans - Nederlands
- vertalers Nederlands - Engels
- vertalers Engels - Nederlands


Heb je interesse in een samenwerking met ons erkende internationale vertaalbureau?
Stuur dan je cv en vakgebieden waarin je bent gespecialiseerd naar info@alinea-lingua.nl.


Acquisitie niet gewenst.