Blog
Algemene Voorwaarden vertalenU heeft een vertaling van uw Algemene Voorwaarden nodig?

Deel dit artikel  |  Deel op Facebook Deel op LinkedIn Deel op Twitter


Alinea Lingua - 21 mei 2019

U wilt uw Algemene Voorwaarden beschikbaar hebben in een andere taal? Dan is een correcte juridische vertaling van belang voor zowel u als uw klanten. Wij helpen u graag!

  • Juridisch gespecialiseerde vertalers
Het vertalen van algemene voorwaarden is een vak apart waar wij uitsluitend onze juridische gespecialiseerde vertalers met jarenlange ervaring voor inzetten. Onze juridische vertalers zijn niet alleen op de hoogte van de gangbare juridische terminologie, maar daarnaast ook van de verwoording hiervan conform de wetgeving in hun eigen land. Al meer dan 25 jaar vertalen wij daarom algemene voorwaarden voor bedrijven en organisaties, variërend van multinationals tot aan webshops en eenmanszaken. Onze ervaren juridisch gespecialiseerde vertalers zijn academisch en juridisch geschoold en altijd native speaker.

  • Correcte en exacte juridische vertaling
Wij realiseren ons als geen ander dat de vertaling van algemene voorwaarden zeer nauw luistert. Niet alleen moet de vertaling correct zijn, maar ook exact de betekenis en verwoording weergeven die in de brontekst is gebruikt. Dit is de reden dat wij alleen juridisch gespecialiseerde vertalers inzetten, en dat merkt u.

  • Double-check altijd inbegrepen
Alsof het inschakelen van juridisch gespecialiseerde vertalers al niet genoeg is wordt uw vertaling ook nog eens gereviseerd (double-check) in de omgekeerde taalvolgorde door een revisor om absoluut zeker te zijn dat elk detail en elke bewoording correct is meegenomen.


  • Heeft u interesse in onze vertaaldiensten?
    Vraag dan gelijk een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Offerte aanvragenDeel dit artikel  |  Deel op Facebook Deel op LinkedIn Deel op Twitter