Blog
Jaarverslag laten vertalenEen jaarverslag of jaarrekening laten vertalen met korting?

Deel dit artikel  |  Deel op Facebook Deel op LinkedIn Deel op Twitter


Alinea Lingua - 15 april 2019

U wilt uw jaarverslag of jaarrekening beschikbaar maken voor buitenlandse lezers of een jaarrekening deponeren in het buitenland? In beide gevallen is een exacte en correcte vertaling met de juiste financiële terminologie absoluut essentieel.

  • Financieel gespecialiseerde vertalers
Het vertalen van jaarverslagen en jaarrekeningen is een vak apart waar wij uitsluitend onze financieel gespecialiseerde vertalers met jarenlange ervaring voor inzetten. Al meer dan 25 jaar vertalen wij jaarverslagen en jaarrekeningen voor bedrijven en organisaties, variërend van multinationals tot aan kleinere organisaties. Onze ervaren financieel gespecialiseerde vertalers zijn academisch geschoold en native speaker.

  • Korting bij aanlevering in Word
U ontvangt een aantrekkelijke korting als u de bestanden in Word aanlevert.

  • Terminologiebeheer
Met behulp van terminologiebeheer kunnen consistente vertalingen worden geleverd. Daarbij kunnen uw voorkeurstermen in onze database worden opgeslagen, waardoor deze termen altijd gebruikt zullen worden.

Wij houden rekening met overlap tussen documenten, zowel nieuwe als eerdere vertalingen, en terugkerende teksten binnen eenzelfde document om kosten voor u te verlagen - uitermate geschikt dus voor uw jaarlijks terugkerende jaarverslagen of jaarrekeningen natuurlijk!Deel dit artikel  |  Deel op Facebook Deel op LinkedIn Deel op Twitter


  • Heeft u interesse in onze vertaaldiensten?
    Vraag dan gelijk een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Offerte aanvragen