Blog
SEO-optimalisatieSEO-optimalisatie - van zoeken naar gevonden worden

Deel dit artikel  |  deel op facebook deel op linkedin deel op twitter


Alinea Lingua - 28 oktober 2019

SEO staat voor Search Engine Optimisation. Kort gezegd betekent SEO op tekstueel vlak: een tekst over een onderwerp waarvan zoekmachines vinden dat deze het best aansluit bij de behoeften van iemand die op basis van o.a. gebruikte zoekwoorden hiernaar op zoek is. Dit leidt vervolgens tot betere vindbaarheid op zoekmachines, en dus meer potentiële klanten. We weten het, dat is natuurlijk te kort door de bocht. Search engine optimisation omvat een veelheid aan facetten die verdergaan dan alleen tekstschrijven en zoekwoorden, maar het blijft de uiteindelijke kern van waar je als bedrijf voor gaat. Je hebt een fantastisch product, en je wil dat mensen het kunnen vinden.

  • SEO-geoptimaliseerde vertalingen kunnen voor betere vindbaarheid in het buitenland zorgen
Stel: U hebt een websitetekst, en deze is tijdens het schrijfproces al SEO-geoptimaliseerd. Waarom zou een reguliere vertaling dan minder goed werken dan een SEO-geoptimaliseerde vertaling? De sleutel zit hem in de kennis van de taal, of beter gezegd, de taalkennis van een native speaker. De vertaler weet exact welke vertaling van uw zoekwoorden een goede uitwerking kan hebben op uw vindbaarheid in bepaalde zoekmachines. Heeft u zelf al zoekwoorden in het buitenland in gebruik, of waar u op gevonden wil worden? Geen enkel probleem, onze vertalers nemen dit mee in hun vertaling.

Onze SEO-geoptimaliseerde vertalingen verzorgen wij in alle vakgebieden en in alle talencombinaties.
Dit heeft als voordeel dat al uw SEO-vertalingen door ons geregeld kunnen worden, en op elkaar afgestemd kunnen worden indien nodig. Wij hebben daarnaast de mogelijkheid om aanpassingen in uw teksten te traceren, waardoor we efficient voor u kunnen werken. Dat uit zich in een snellere levertijd en, niet onbelangrijk, lagere kosten.


Deel dit artikel  |  deel op facebook deel op linkedin deel op twitter


  • Heeft u interesse in onze vertaaldiensten?
    Vraag dan gelijk een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Offerte aanvragen