SportvertalingSportvertalingen - van een schot in de roos tot een korte sprint

Deel dit artikel  |  deel op facebook deel op linkedin deel op twitter


Alinea Lingua - 29 januari 2020

  • Sportvertalingen - wat houdt dat eigenlijk in?
Op vertaalgebied komt er veel kijken bij het organiseren van (internationale) sportevenementen en het begeleiden van sporters op en naar de evenementen zelf. Van het vertalen van persberichten, sportverslagen, blogs, websites en brochures tot aan officiële documentatie (zoals paspoorten/visa, overeenkomsten etc.) en algemene informatie voor bezoekers of deelnemers.

  • Waarom sportvertalingen van vertaalbureau Alinea Lingua?
U bent op zoek naar een vertaalbureau dat een korte sprint kan trekken - om maar in de sportterminologie te blijven, en tegelijkertijd een vertaling kan leveren die qua inhoud en tone of voice het brondocument exact weergeeft als een schot in de roos. Wij beschikken over vertalers die hierin gespecialiseerd zijn en zetten deze graag voor u in.

  • Onze sportvertalingen verzorgen wij in alle vakgebieden en in alle talencombinaties.
Dit heeft als voordeel dat al uw sportvertalingen door ons geregeld kunnen worden, en op elkaar afgestemd kunnen worden indien nodig. Wij hebben daarnaast de mogelijkheid om aanpassingen in uw teksten te traceren, waardoor we efficient voor u kunnen werken. Dat uit zich in een snellere levertijd en, niet onbelangrijk, lagere kosten.


In de zomer van 2021 zal de 32e editie van de Olympische Spelen in Tokyo gaan plaatsvinden. Een groots spektakel waarbij sporters over de hele wereld het tegen elkaar zullen opnemen. Wij staan klaar voor u als het gaat om sportvertalingen, bijvoorbeeld voor vertalingen van of naar het Japans!


Deel dit artikel  |  deel op facebook deel op linkedin deel op twitter


  • Heeft u interesse in onze vertaaldiensten?
    Vraag dan gelijk een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Offerte aanvragen