Vertaalbureau voor de toeristische sectorVertalingen voor de toerisme- en reissector


Deel dit artikel  |  deel op facebook deel op linkedin deel op twitter

Geplaatst door: Alinea Lingua
Datum: 10 mei 2021

Vertaalbureau Alinea Lingua: Het vertaalbureau voor de toeristische sector

De toeristische sector heeft het de afgelopen tijden verre van makkelijk gehad. Door reisbeperkingen is het voor iedereen lange tijd nagenoeg niet mogelijk geweest om eens lekker te genieten van een welverdiende vakantie in het buitenland - of voor buitenlandse toeristen om ons prachtige land van dichtbij te bekijken. Daar tegenover staat dat de wens om weer ouderwets te kunnen reizen bij iedereen misschien wel groter is dan ooit.

  • Bijna 30 jaar ervaring met vertalingen voor de toerismebranche
De komende periode zal daarom voor veel bedrijven in de toerisme- en reissector van eminent belang zijn om de 'schade' weer deels in te kunnen halen. Reden te meer dus om alle reisbrochures, toeristische websites, advertenties, voorwaarden, overeenkomsten enz. al gereed en beschikbaar te hebben in verschillende talen. Dat moet goed, snel en tegen een scherp tarief plaats kunnen vinden. Laten wij dat nou net kunnen bieden!

  • Native speakers en altijd inclusief double-check
Vertaalbureau Alinea Lingua heeft al bijna 30 jaar ervaring met het vertalen voor de toeristische sector. Onze vertalers zijn gespecialiseerd in vertalingen voor de reis- en toerismebranche, en zijn uiteraard allemaal native speaker. Daarnaast ondergaan al onze vertalingen een double-check door een revisor in de omgekeerde taalvolgorde. Zo weten we zeker dat alle nuances perfect overkomen.
Veelgestelde vragen

  • Waarom is Alinea Lingua dan het vertaalbureau voor de toeristische sector?
Goed, snel en tegen een scherp tarief. Het hoeft allemaal niet ingewikkeld te zijn. Al bijna 30 jaar vertalen wij teksten voor de toerisme- en reissector. Naast onze in toerisme gespecialiseerde vertalers beschikken wij ook over een uitgebreide juridische tak voor de vertaling van juridische voorwaarden, overeenkomsten of andere juridische documentatie. De inhoud van uw tekst wordt gekoppeld aan een gespecialiseerde native speaker vertaler.

  • Stel: ik wil een website met toeristische informatie laten vertalen - houden jullie dan ook rekening met SEO en vindbaarheid?
Absoluut! Vindbaarheid is alles in deze tijd, vooral op het gebied van toerisme en reizen. Onze vertalers zijn op de hoogte van passende SEO-terminologie en de juiste formuleringen op het gebied van toerisme en reizen die de inhoud van de tekst laten aansluiten bij een goede vindbaarheid online. Gebruiken jullie eigen termen? Uiteraard nemen wij deze termen graag mee in de vertaling voor je.

  • En wat als ik een brochure met opmaak heb om te vertalen?
Ons bureau beschikt over uitgebreide softwarepakketten. Aanlevering in pakketten als bijvoorbeeld Adobe InDesign is daarom geen enkel probleem. Houd er wel rekening mee dat sommige talen nu eenmaal meer woorden nodig hebben dan bijv. het Nederlands. Wij kunnen echter de opmaak daar op aanpassen na vertaling. Je kunt je teksten daarnaast aanleveren als XML, XLIFF, CSV, Excel, Word of in een ander format - overleg en afstemming hierover is altijd mogelijk.Waarom vertaalbureau Alinea Lingua?

    

Vertaalbureau Alinea Lingua is een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau, gespecialiseerd in vertalingen voor de toeristische sector. Ons bureau levert al bijna 30 jaar vertalingen van de hoogste kwaliteit tegen een scherp tarief.

Wij beschikken over gespecialiseerde vertalers, die altijd academisch geschoold zijn en native speaker. Daarnaast ondergaan onze vertalingen ook een grondige double-check door een revisor in de omgekeerde taalvolgorde om te garanderen dat de vertaling niet alleen correct is, maar ook exact.

Mocht u een vrijblijvende offerte willen aanvragen of met ons willen overleggen, dan kan dat altijd. Wij zijn telefonisch te bereiken op 035-6019255 of per e-mail via info@alinea-lingua.nl.

Onze projectbeheerders zijn u graag van dienst.


Deel dit artikel  |  deel op facebook deel op linkedin deel op twitter

  • Heeft u interesse in onze vertaaldiensten?
    Vraag dan gelijk een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Offerte aanvragen