Vertaalbureau voor de
technische sectorVertalingen voor technische bedrijven
Deel dit artikel  |  deel op facebook deel op linkedin deel op twitter

Geplaatst door: Alinea Lingua
Datum: 22 september 2021

Het vertaalbureau voor de technische sector

Bij het produceren en verkopen van machines en technische installaties aan buitenlandse partijen kan het gewenst zijn dat bijvoorbeeld gebruikershandleidingen, gevarenbladen en productspecificaties ook in de betreffende taal meegeleverd worden.

Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Ons vertaalbureau verzorgt al zo'n 30 jaar technische vertalingen, en wij beschikken daarom over een uitgebreide selectie aan technisch gespecialiseerde vertalers. Deze vertalers zijn altijd native speaker, academisch geschoold en hebben een technische achtergrond.

Onze vertalers begrijpen machines en technische installaties - en dat lees je in de vertaling.

  • Ervaring, kwaliteit en betrouwbaarheid
Een technische vertaling is meer dan alleen de juiste technische termen hanteren. De vertalers moeten de machine begrijpen om zo ook de meest logische vertaling te kunnen maken. Zodoende voorkom je verkeerd gebruik van een machine of installatie, of onduidelijkheden waardoor andere partijen moeten worden ingeschakeld. Door de jarenlange technische vertaalervaring van onze vertalers en revisoren is dat geen enkel probleem.

Heeft u ook juridische documenten zoals overeenkomsten, voorwaarden etc. die vertaald moeten worden? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Wij beschikken over een uitgebreide selectie aan juridisch gespecialiseerde vertalers.


Veelgestelde vragen

  • Stel: Ik laat door jullie een gebruikershandleiding vertalen en er komt later een update. Hoe gaan jullie daarmee om?
Ons bureau beschikt over uitgebreide software om automatisch overeenkomsten en herhalingen te traceren tussen nieuwe versies van een document en eerder aan u geleverde vertalingen. Zodoende hoeven we alleen de aangepaste tekst te vertalen bij een update - en dat scheelt u weer in de kosten!

  • Wij hebben vaste technische bedrijfstermen. Kunnen jullie die toepassen met vertalen?
Absoluut! U hoeft alleen een termenlijst toe te sturen of achtergrondmateriaal, en wij doen de rest. Zo zorgen wij ervoor dat de vertaling volledig aansluit op de binnen uw organisatie gebruikte termen.

  • Hoe garanderen jullie dan de hoogste kwaliteit?
Nadat de vertaling gereed is volgt nog een double-check in de omgekeerde taalvolgorde door een revisor. Zo kunnen we er zeker van zijn dat de vertaling correct en precies is, en ook alle nuances zijn meegenomen. Daarnaast is ons vertaalbureau ook ISO 17100-gecertificeerd en DIN EN ISO-geregistreerd - wij staan voor hoge kwaliteit!


Waarom vertaalbureau Alinea Lingua?

    

Vertaalbureau Alinea Lingua is een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau, gespecialiseerd in vertalingen voor de technische sector. Ons bureau levert al bijna 30 jaar vertalingen van de hoogste kwaliteit tegen een scherp tarief.

Wij beschikken over gespecialiseerde vertalers, die altijd academisch geschoold zijn en native speaker. Daarnaast ondergaan onze vertalingen ook een grondige double-check door een revisor in de omgekeerde taalvolgorde om te garanderen dat de vertaling niet alleen correct is, maar ook exact.

Mocht u een vrijblijvende offerte willen aanvragen of met ons willen overleggen, dan kan dat altijd. Wij zijn telefonisch te bereiken op
035-6019255 of per e-mail via info@alinea-lingua.nl.

Onze projectbeheerders zijn u graag van dienst.


Deel dit artikel  |  deel op facebook deel op linkedin deel op twitter

  • Heeft u interesse in onze vertaaldiensten?
    Vraag dan gelijk een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Offerte aanvragen