vacatures & functiebeschrijvingen
vertalenVertaling van een vacature of functiebeschrijving
Deel dit artikel  |  deel op facebook deel op linkedin deel op twitter

Geplaatst door: Alinea Lingua
Datum: 22 november 2021

Vertalingen ter ondersteuning van werving & selectie

De werving en selectie van goed personeel begint natuurlijk bij een duidelijke functieomschrijving en een bijpassende vacaturetekst om potentiële kandidaten enthousiast te maken. In sommige gevallen is het nodig dat de vacature of functiebeschrijving (ook) beschikbaar is in een andere taal. In dat geval kunnen wij u uiteraard uitstekend van dienst zijn.

Ons vertaalbureau heeft al bijna 30 jaar ervaring met het vertalen van vacatures en functiebeschrijvingen. Deze vertalingen worden uitgevoerd door ervaren vertalers gespecialiseerd in dit vakgebied, en die natuurlijk altijd native speaker zijn. Daarnaast ondergaat de vertaling ook nog eens een volledige double-check door een revisor in de omgekeerde taalvolgorde om er zeker van te zijn dat alle details en nuances kloppen. Wij zorgen ervoor dat mensen zich aangesproken voelen in hun eigen taal.

  • Waar letten wij op bij het vertalen?
Functieomschrijvingen en vacatureteksten vertalen is meer dan alleen vertalen wat er staat. Buiten het feit dat functietitels en beschrijvingen nog wel eens kunnen afwijken is het ook belangrijk om in de betreffende taal de juiste toon en verwoording te hanteren om mensen enthousiast te maken. Onze vertalers zijn hier door hun jarenlange ervaring uitstekend geschikt voor.

Assessmentrapporten vertalen

Wordt er in een later stadium bijvoorbeeld ook een assessment afgenomen? Geen enkel probleem, wij hebben eveneens gespecialiseerde en ervaren vertalers voor het vertalen van assessmentrapporten beschikbaar.
Veelgestelde vragen

  • Stel: Ik heb meerdere functieomschrijvingen of vacatures waar de teksten steeds deels overeenkomen. Hoe gaan jullie daarmee om?
Ons bureau beschikt over uitgebreide software om automatisch overeenkomsten en herhalingen te traceren tussen documenten die we vertalen voor u. Zodoende zien we direct wat we maar eenmalig hoeven te vertalen - en dat scheelt voor u weer in de kosten!

  • Wij hebben specifieke functietitels of andere voorkeuren. Kunnen jullie die toepassen met vertalen?
Zeker! U hoeft alleen een termenlijst toe te sturen of achtergrondmateriaal, en wij doen de rest. Zo zorgen wij ervoor dat de vertaling volledig aansluit op de binnen uw organisatie gebruikte termen.

  • Hoe zorgen jullie voor de hoogste kwaliteit met vertalen?
Nadat een vertaling van een vacature of functiebeschrijving gereed is ondergaat hij ook nog eens een volledige double-check door een revisor. Zo kunnen we er zeker van zijn dat de vertaling niet alleen correct en precies is, maar dat ook alle nuances zijn meegenomen. Daarnaast is ons vertaalbureau ook ISO 17100-gecertificeerd en DIN EN ISO-geregistreerd - wij staan voor hoge kwaliteit!


Waarom vertaalbureau Alinea Lingua?

    

Vertaalbureau Alinea Lingua is een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau, gespecialiseerd in vertalingen met betrekking tot werving en selectie. Ons bureau levert al bijna 30 jaar vertalingen van de hoogste kwaliteit tegen een scherp tarief.

Wij beschikken over gespecialiseerde vertalers, die altijd academisch geschoold zijn en native speaker. Daarnaast ondergaan onze vertalingen ook een grondige double-check door een revisor in de omgekeerde taalvolgorde om te garanderen dat de vertaling niet alleen correct is, maar ook exact.

Mocht u een vrijblijvende offerte willen aanvragen of met ons willen overleggen, dan kan dat altijd. Wij zijn telefonisch te bereiken op
035-6019255 of per e-mail via info@alinea-lingua.nl.

Onze projectbeheerders zijn u graag van dienst.


Deel dit artikel  |  deel op facebook deel op linkedin deel op twitter

  • Heeft u interesse in onze vertaaldiensten?
    Vraag dan gelijk een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Offerte aanvragen