Vertaalbureau voor de verzekeringsbrancheVertalingen voor verzekeringsmaatschappijen
Deel dit artikel  |  deel op facebook deel op linkedin deel op twitter

Geplaatst door: Alinea Lingua
Datum: 5 juli 2021

Het vertaalbureau voor de verzekeringsbranche

De verzekeringsbranche is een interessante en veelzijdige sector. Hierdoor ontstaan ook veel raakvlakken met diverse andere sectoren, zoals bijvoorbeeld op het juridische en technische vlak, waardoor vertalingen van uiteenlopende documenten gewenst kunnen zijn voor verzekeringsmaatschappijen. Reden te meer om een ervaren vertaalbureau in te schakelen die bekwaam is in deze verschillende vakgebieden.

Of het nu gaat om polissen, schaderapportages, technische analyses, overeenkomsten, officiële documentatie van binnen- of buitenlandse instanties, algemene voorwaarden, informatiebrochures, inspectierapporten of juridische documentatie - Vertaalbureau Alinea Lingua staat al bijna 30 jaar klaar voor verzekeringsmaatschappijen om snel en vakkundig vertalingen te leveren.

  • Ervaring, kwaliteit en betrouwbaarheid
Vertaalbureau Alinea Lingua beschikt over gespecialiseerde en academisch geschoolde vertalers die tevens native speaker zijn. Daarnaast beschikken zij ook nog eens over jarenlange ervaring in dit vakgebied. Onze juridische vertalers hebben bijvoorbeeld een juridische opleiding afgerond, en zijn zelf ook jurist.

Nadat de vertaling gereed is ondergaan al onze vertalingen vervolgens nog een double-check door een revisor in de omgekeerde taalvolgorde. Kwaliteit staat simpelweg voorop, net als bij u.


Veelgestelde vragen

  • Waarom is Alinea Lingua dan het vertaalbureau voor verzekeringsmaatschappijen?
Ervaring, kwaliteit en snelheid is waar onze klanten van op aan moeten kunnen. U hoeft slechts de documenten toe te sturen en wij regelen de rest. De vertalers met de juiste achtergrond en ervaring worden vervolgens ingeschakeld en na een double-check van een van onze revisoren ontvangt u de vertaling direct retour.

  • Stel: ik heb een beëdigde vertaling nodig. Kan dat?
Absoluut! Wij beschikken over beëdigde vertalers in bijna alle talencombinaties. U ontvangt dan van ons naast een digitale versie ook een ingebonden papieren versie van de vertaling met de brontekst en de beëdigingsverklaring met stempel en handtekening.

  • En wat als ik daarbij ook een apostille van de Rechtbank nodig heb?
Geen enkel probleem. Indien u dit bij ons vantevoren aangeeft verzorgen wij na het voltooien van de beëdigde vertaling gelijk het traject van de apostille voor u. U ontvangt dan het volledige pakket (beëdigde vertaling inclusief apostille) als ingebonden geheel weer van ons.


Waarom vertaalbureau Alinea Lingua?

    

Vertaalbureau Alinea Lingua is een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau, gespecialiseerd in vertalingen voor de verzekeringsbranche. Ons bureau levert al bijna 30 jaar vertalingen van de hoogste kwaliteit tegen een scherp tarief.

Wij beschikken over gespecialiseerde vertalers, die altijd academisch geschoold zijn en native speaker. Daarnaast ondergaan onze vertalingen ook een grondige double-check door een revisor in de omgekeerde taalvolgorde om te garanderen dat de vertaling niet alleen correct is, maar ook exact.

Mocht u een vrijblijvende offerte willen aanvragen of met ons willen overleggen, dan kan dat altijd. Wij zijn telefonisch te bereiken op 035-6019255 of per e-mail via info@alinea-lingua.nl.

Onze projectbeheerders zijn u graag van dienst.


Deel dit artikel  |  deel op facebook deel op linkedin deel op twitter

  • Heeft u interesse in onze vertaaldiensten?
    Vraag dan gelijk een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Offerte aanvragen