Vertalingen voor de farmaceutische industrieFarmaceutische documenten vertalen


Deel dit artikel  |  deel op facebook deel op linkedin deel op twitter

Geplaatst door: Alinea Lingua
Datum: 18 mei 2020

  • Vertalingen voor de farmaceutische industrie
De noodzaak en waarde van geneesmiddelen en vaccins voor onze samenleving is iets waar wij ons bewust van zijn - de laatste tijden misschien nog wel meer dan ooit. De druk die een ziekte, virus of bacterie kan leggen op de maatschappij en de zorgsector kan binnen korte tijd soms grote vormen aannemen. Vooral wanneer er geen medicijn of vaccin beschikbaar is. De farmaceutische industrie is daarom belangrijker dan ooit. Daarbij gaat het echter niet alleen om al bestaande medicijnen, maar ook om farmaceutische geneesmiddelen in ontwikkeling.

  • Farmaceutische documenten vertalen
Bij het registreren van een geneesmiddel in een ander land of bijvoorbeeld het beschikbaar maken van een bijsluiter of productkenmerken is een correcte en exacte vertaling een must. Daarbij is een goede en betrouwbare vertaalpartner natuurlijk cruciaal om snel en tegen scherpe tarieven over een kwaliteitsvertaling te beschikken die aan de EMA-richtlijnen voldoen.

Of het nu gaat om wetenschappelijk onderzoek, een vervolgstudie, een veiligheidstest of preklinische test - wij staan voor u klaar met onze gespecialiseerde farmaceutische en medisch-wetenschappelijke vertalers. Dit geldt ook voor documenten inzake klinisch onderzoek van een medicijn of een registratieproces bij geneesmiddelenautoriteiten.

  • Waarom vertaalbureau Alinea Lingua?
    

Vertaalbureau Alinea Lingua is een ISO 17100-gecertificeerd farmaceutisch vertaalbureau, gespecialiseerd in vertalingen voor de farmaceutische en medische industrie. Ons bureau levert al meer dan 25 jaar farmaceutische vertalingen aan farmaceutische multinationals, ziekenhuizen, medicijnfabrikanten en -ontwikkelaars en onderzoekscentra.

Wij beschikken over farmaceutisch gespecialiseerde vertalers, die altijd academisch geschoold zijn en native speaker. Daarnaast ondergaan onze vertalingen ook een grondige double-check door een revisor in de omgekeerde taalvolgorde om te garanderen dat de vertaling niet alleen correct is, maar ook exact. Uiteraard leveren wij ook gecertificeerde/beëdigde vertalingen, eventueel met apostille indien gewenst.

Mocht u een vrijblijvende offerte willen aanvragen of met ons willen overleggen, dan kan dat altijd. Wij zijn telefonisch te bereiken op 035-6019255 of per e-mail via info@alinea-lingua.nl.

Onze projectbeheerders zijn u graag van dienst.


Deel dit artikel  |  deel op facebook deel op linkedin deel op twitter


  • Heeft u interesse in onze vertaaldiensten?
    Vraag dan gelijk een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Offerte aanvragen