Blog
Hoe gaan wij om met uw documenten?Vertrouwelijkheid: hoe gaan wij om met uw documenten?

deel op facebook deel op linkedin deel op twitter


Alinea Lingua - 29 januari 2019

Het afgelopen jaar konden we er niet omheen: de vernieuwde privacywet, de AVG, is sinds 25 mei 2018 van kracht. Hiermee kwam er veel aandacht voor privacy, persoonsgegevens en gevoelige informatie.

Dagelijks krijgen wij documenten onder ogen waar gevoelige informatie in staat. U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat de documenten die u ter vertaling toestuurt vertrouwelijk worden behandeld.

Wij garanderen u dat wij uw documenten zorgvuldig en discreet behandelen. Hieronder leggen wij u uit hoe onze werkwijze is.

  • Geheimhoudingsverklaring medewerkers en vertalers
Al onze medewerkers hebben een geheimhoudingsverklaring getekend met betrekking tot het vertrouwelijk behandelen van documenten die wij van onze klanten ontvangen. Ditzelfde geldt voor de vertalers waarmee wij samenwerken: bij iedere opdrachtbevestiging tekenen zij opnieuw voor het naleven van de geheimhoudingsplicht.

  • Beveiligde verzending van uw documenten
Indien u uw documenten niet per gewone e-mail wenst te sturen, is het mogelijk om de bestanden via WeTransfer te verzenden. Via onze beveiligde pagina kunt u de te vertalen bestanden uploaden.

  • Wat kunt u zelf doen?
Het is mogelijk om gevoelige informatie uit het document te halen, bijvoorbeeld door namen of andere gegevens te vervangen door ‘X’.
Betrouwbaarheid is voor ons van zeer groot belang. U kunt ervan op aan dat uw documenten bij ons in goede handen zijn. Mocht u nog verdere vragen hebben over de behandeling van uw documenten, neemt u dan gerust contact met ons op.


Deel dit artikel  |  facebook linkedin twitter


  • Heeft u interesse in onze vertaaldiensten?
    Vraag dan gelijk een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Offerte aanvragen