Update
Dienstverlening blijft ongewijzigdVertaalbureau Alinea Lingua - Onze dienstverlening blijft ongewijzigd
Alinea Lingua - januari 2021

  • Dienstverlening blijft ongewijzigd
Graag wil vertaalbureau Alinea Lingua u laten weten dat onze dienstverlening vooralsnog onveranderd flexibel blijft.

We beschikken over een uitgebreid wereldwijd netwerk van professionele vertalers en kunnen snel inspelen op uw aanvragen en opdrachten, al dan niet met spoed, zoals bijvoorbeeld interne memos met betrekking tot de pandemie en de daaraan gerelateerde economische ontwikkelingen. Voor de vertaling van dergelijke teksten schakelen wij onze vertalers in die gespecialiseerd zijn in medische en economische vakgebieden.

  • Werken vanaf thuisbasis
Waar mogelijk wordt vanaf de thuisbasis gewerkt via beveiligde verbindingen. We zijn ISO-gecertificeerd en ook onder de huidige omstandigheden blijven onze procedures om de beste kwaliteit te waarborgen ongewijzigd. Zoals iedereen hopen wij op een spoedige ommekeer van de situatie zodat angst en zorgen over de gezondheid niet meer nodig zijn en het voor alle bedrijven weer business as usual is.

  • Meer informatie of heeft u vragen?
Mocht u nadere informatie wensen over onze procedures of wilt u overleggen over een eventueel vertaalproject, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 035-6019255 of info@alinea-lingua.nl. Onze projectbeheerders zijn u graag van dienst.


Deel dit artikel  |  deel op facebook deel op linkedin deel op twitter


  • Heeft u interesse in onze vertaaldiensten?
    Vraag dan gelijk een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Offerte aanvragen